U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:45 St. Patricks – Bray (Irska – FAI Cup)

Večeras je na programu 1/16 finala irskog FAI Cup-a, a jedna od utakmica u terminu od 20 sati i 45 minuta odigraće se između prvoligaša St. Patricks-a i drugoligaša Bray-a. Ovaj duel smo već pokrili u okviru H2H kategorije, ali ćemo to učiniti i ovde s obzirom na to da su irski timovi u prošlosti obožavali da prave prelaze. Naime, to je bio slučaj čak 4 puta u poslednjih 5 godina, tokom kojih su St. Patricks i Bray odigrali ukupno 12 međusobnih utakmica mahom u okviru prvenstva. Kako smo većinu od tih prelaza videli u periodu 2016-17, a poslednji još pre dve godine nadamo se da je vreme za novi “lom“. Šta vi mislite, hoće li St. Patricks i Bray ponovo “zalomiti“?

2-1 (22,00) / 1-2 (70,00) / PR1 (7,10) / PR2 (24,00) – 6:0 (2:0)

Međusobne utakmice: St. Patricks – Bray (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.