nedelja, 14. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prethodni susreti ovih timova su bili poznati po punim mrežama

Sa početkom od tačno 12 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 21. kola južnokorejske K League 1 u kojoj će se sastati ekipe Pohang Steelers i Seoul.

Pohang se uoči današnjeg duela nalazi na 5. poziciji i ima ukupno 27 poena. U dosadašnjem toku sezone ovaj tim je ostvario 7 pobeda, 6 remija i 5 poraza.

Seoul, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 5 remija i 9 poraza zbog čega se u ovom trenutku sa svega 17 bodova nalazi na poslednjoj, 12. poziciji.

Međusobne utakmice: Pohang – Seoul (www.flashscore.com)

U poslednjih nekoliko godina ove dve ekipe su nam donosile susrete sa relativno velikim brojem postignutih pogodaka, što potvrđuje i podatak da su se na poslednjih 6 susreta njihove mreže prosečno tresle po 3,7 puta.

Kada je reč o tipovima za klađenje koji su viđeni na tim utakmicama, “3+“ (1,95) je bio dobitan svaki put, dok je “GG“ (1,80) izostao samo jednom. Samim tim, tip “GG3+“ (2,35) je prošao na čak 5 od navedenih 6 utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje