Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.18:00 Sarpsborg 08 – Rosenborg (Norveška – Eliteserien)

Od tačno 18 časova na programu je utakmica norveškog prvenstva između devetoplasiranog Sarpsborga i trećeplasiranog Rosenborga. Dugo smo čekali da Rosenborg napravi prelaz, a to je konačno učinio pre 4 kola protiv Haugesunda. Sada će imati još jednu priliku za tako nešto, jer gostuje timu protiv kojeg redovno ”lome” Naime, ove dve ekipe su između septembra 2013. i septembra 2018. godine odigrale ukupno 12 utakmica, dok su za to vreme uspele da naprave 3 velika prelaza, svaki u korist današnjeg gosta. S obzirom na to da će ovo biti njihov četvrti susret od poslednjeg odrađenog prelaza, možda je pravi trenutak da isti ponove. Šta vi mislite?

2-1 (38,00) / 1-2 (31,00) – 1:2 (0:2)

Međusobne utakmice: Sarpsborg 08 – Rosenborg (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.