utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 7. maj 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Bath City – Oxford City (Engleska – National League South)

Poslednje kolo engleske National League South nam donosi utakmicu između sedamnaestoplasiranog Bath City-a i petoplasiranog Oxford City-a. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 13 puta, počevši od novembra 2015. godine, a tokom tog perioda smo imali priliku da vidimo ukupno 3 velika prelaza kao i jedan preokret bez prelaza. Na prvoj i trećoj od tih utakmica do pobede iz prelaza je došao Oxford City, dok je drugi odigrani meč pripao Bath City-u. Već pomenuti preokret bez prelaza viđen je na poslednjem odigranom meču na kojem je Bath City poveo u 28. minutu, da bi domaćin okrenuo na 2:1 do poluvremena i na kraju slavio sa 5:1. Sve u svemu, interesantan niz rezultata u režiji ovih timova pa se nadamo da će biti i nastavljen.

2-1 (33,00) / 1-2 (26,00) / PR1 (11,50) / PR2 (8,50) – 3:3 (1:2)

Međusobne utakmice: Bath – Oxford City (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje