utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 3 duela Serije A.

18h Sasuolo-Udineze

Konačno se završio i april, ako pitate navijače Sasuola, horor mesec. Sasuolo je u aprilu doživeo 4 poraza i samo su pobedili na jednom meču. Zaista su loše odigrali u ovom mesecu, veliki pad forme. Kruna tog meseca bio je meč prošlog kola protiv Napolija gde su pregaženi sa čak 6-1. Gubili su 4-0, već posle 30 minuta igre. Napoli ih je pregazio, uništio na terenu, nisu postojali, pogotovo ne defanzivno. Generalno Dionisijeva ekipa ima velikih problema sa defanzivom ove sezone. U poslednjih 9 kola nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu i to je upravo ono na šta mi ukazujemo, pa gotovo cele sezone. Sasuolo je ekipa koja ima jako lošu odbranu, njihov stil igre zanemaruje taj segment i nije nenormalno da primaju toliko golova. Oni na svakom meču napadaju sa velikim brojem fudbalera i to ostavlja prazninu pozadi. Upravo zbog toga im je to najgori deo tim, a baš zato i imaju jedan od najboljih napada o kojem smo toliko pričali poslednjih nedelja. Ipak, moram reći da je malo i taj napad zatajio. Ta ubitačna trojka italijanskog fudbala je u poslednjih 5 kola uspela da postigne samo 5 golova, dakle u proseku samo 1 po meču, što je dosta loše. Makar kada se poredi ostatak sezone gde su bili sjajni. Što se ove utakmice tiče, očekujem neku reakciju Sasuola, upravo zbog blamaže u Napulju. Sada igraju pred svojim navijačima i moraju bolje, očekujem da se trgnu i da zaigraju onako kako oni to najbolje znaju. Traore se vraća u tim, tako da je napadačka četvorka kompletna, a tad su najopasniji.

Za razliku od Sasuola koji je u aprilu doživeo 4 poraza, Udineze je u tom mesecu ostvario 4 pobede. To je jedan od najboljih meseci za tim iz Udina ove sezone. U tom mesecu su postigli čak 17 golova, što je impresivno. Zaista se Udineze popravio u poslednje vreme. Trener Cioffi je polako,ali sigurno gradio tim i izgradio ga je. Oni su sezonu počeli jako loše, ređali su se neuspesi i svi su već videli novu sezonu mučenja i strepnje od ispadanja za navijače Udinezea,ali se situacija preokrenula. Ovom sjajnom igrom i serijom dobrih rezultata Udineze se popeo do sredine tabele i tu su sigurni, tj mogu još da napreduju što bi bio zaista veliki uspeh. Igraju totalno drugačiji fudbal od onog na koji smo navikli od njih. Oduvek su važili za tim na čijim utakmicama pada zaista malo golova, vrlo tvrdi mečevi. Sada, sada na njihovim mečevima pada dosta golova i to većina su produkt njihovog napada. Zaista velika promena u igri. Očekujem da sa takvim stilom igre nastave i na ovoj utakmici, pogotovo jer igraju protiv rivala koji ne može da se pohvali nekom impresivnom odbranom.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Chiriches, Ayhan, Kyriakopoulos; Lopez, Frattesi; Berardi, Raspadori, Djuricic; Scamacca

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Becao, Mari, Perez; Molina, Arslan, Walace, Pereyra, Udogie; Deulofeu, Success

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan dosta efikasan meč sa golovima na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.65    1-1


20:45h Lacio-Sampdoria

Lacio ovo kolo dočekuje na 5tom mestu sa istim brojem bodova kao i Roma. Za vratom im dišu Fiorentina i Atalanta sa po tri boda manje, a do kraja je ostalo još tri kola. Upravo zbog takve situacije Lacio mora da slavi na ovoj utakmici. U prošlom kolu su ostvarili veoma bitnu pobedu nad Specijom 4-3. Tom pobedom su prekinuli seriju od 2 meča na kojima su osvojili samo 1 bod. Protiv Specije se videlo sve ono o čemu govorimo cele sezone.Lacio je tim koji ima kvalitetan i efikasan napad,ali i tim koji ima jako slabu odbranu. Lacio je primio najviše golova od svih timova u gornjem delu tabele i to je prosto nedopustivo. Već nekoliko puta je i Sari ukazivao na to,čak je i držao sastanke nakon utakmica sa ekipom,ali problem nije rešen. Po svemu sudeće moraće se krenuti u rekonstrukciju defanzive na leto. Sreća pa imaju tako efikasan napad koji uspeva da pokrije sve greške. Napad je predvođen prvim strelcom lige Imobileom koji će po svemu sudeći i ove sezone osvojiti titulu najboljeg srelca šampionata.Što je stariji to je bolji, prošle sezone 20 golova,ove 27 i sigurno će pokušati da dođe do 30. Priliku će imati i na ovom meču. Golom u prošlom kolu je postao 10ti igrač u istoriji Serije A koji je postigao 150 golova.

Sampdoria ovo kolo dočekuje u jako dobrom raspoloženju. Oni su u prošlom kolu ostvarili veoma bitnu pobedu u derbiju nad Đenovom. Tom pobedom su prekinuli niz mečeva bez pobede koji je trajao od marta. Još bitnije je što su savladali svog najvećeg rivala i tako ga gurnuli još više u ambis. Pitanje je da li će uopšte i izaći iz tog ambisa. Nije ni Samdoria daleko od iste situacije. Oni su od zone ispadanja udaljeni 4 boda. Do kraja je ostalo samo 3 kola i teoretski još uvek mogu da ispadnu. Na ruku im ide činjenica da se rivali za opstanak sastaju međusobno što umanjuje šansu da Sampa ispadne,ali par loših mečeva i eto ih u problemu. Njima za opstanak treba jedna pobeda,jedna pobeda u tri kola. Neće baš biti lako ostvariti je na ovom gostovanju jer im Lacio baš i ne leži. U poslednjih 20 međusobnih duela samo su ih 2 puta pobedili.

Prognoza: Lacio je favorit na ovom meču, a mogli bi videti i dosta golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50     2-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje