U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi košarka” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Baš kao i na fudbalskim mečevi, ovi tipovi nam donose odlične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka, a čini se da su košarkaški prelazi lakši za prolazak.


03.01.2021. Ormanspor – Bursaspor 2-1 (6,80)


20:45 Unicaja – Joventut Badalona (Eurocup)

Duel dva španska tima u drugom po kvalitetu košarkaškom takmičenju u Evropi, tri od prethodna 6 međusobna duela videli smo veliki prelaz, dva puta vodila je Unikaha na poluvremenu prošle godine u septmebru i u martu u istom ovom takmičenju, da bi potom slavi Joventut, dok je meč iz 2019-te godine u ACB ligi, završen tako što je Joventut vodio na poluvremenu, da bi potom Unikaha slavila u drugom delu igre i zasluženo pobedila. Duel ujednačenih rivala, gde bi lako danas mogli da vidmo novi prelaz.


2-1 (6,30) / 1-2 (7,50)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.