subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalno efikasan duel u Singapuru

Sa početkom od 11 sati i 30 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica singapurske Premier League između Balestier Khalse i Tampinesa.

Balestier Khalsa se trenutno nalazi na 7. poziciji, sa ukupno 13 osvojenih poena, dok iza sebe ima skor od 4 pobede, 1 remija i čak 9 poraza.

Tampines je sa druge strane upisao 5 pobeda, 3 remija i 4 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 18 bodova i zauzima 4. mesto na tabeli.

Pored toga što ove dve ekipe spadaju među najbolje u ligi za klađenje na golove (tri ili više golova je palo na 10/14, odnosno 10/12 utakmica), možemo da primetimo da su se mreže redovno tresle i na njihovim međusobnim susretima.

Međusobne utakmice: Balestier Khalsa – Tampines (www.flashscore.com)

Naime, Balestier Khalsa i Tampines su na poslednjih 6 međusobnih utakmica, odigranih u periodu od novembra 2020. do maja 2022. godine, uspeli da postignu ukupno 27 pogodaka i pritom je svih 6 puta prošao tip “GG3+“. Za nastavak ovog niza kladionice nam nude kvotu od oko 1,55.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje