četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog za klađenje:Lotte Giants-SK Wyverns (Korean Baseball League)

Sutra od 10h po našem vremenu u okviru 5.kola Korejanske bejzbol lige sastaće se Lotte Giants (4-0) i SK Wyverns (1-3).Neverovatan start Lotte-a i 4 pobede u prvih 4 kola uz rapsodiju poena prosečno 8 po meču a kladioničarski rečeno svaki meč je ušao u plus poena.Na drugoj strani SK prima (9,8,2,3) poena na prva 4 meča.

Susret dva levoruka bacača Jang Won Sam vs Kim Tae Hoon.Treba odmah napomenuti da bacač SK nije praktično starter,u svojoj karijeri je obično ulazio iz bullpen-a i ne očekujem od njega puno izmena.Sa druge strane je iskusni veteran koji nema baš impresivne brojke poslednjih sezona.

Lotte je u strašnoj formi i ne vidi se kraj toga.Dixon Machado ima avg.400 uz 2 HR i 6 RBI,Jeon Jun Woo avg.368 uz 2 HR i 4 RBI,Son Ah Seop avg.375 uz 1 HR i 6 RBI.To su ta 3 igrača koja pokreću ovaj napad i daju im krila.U prethodna dva meča su gubili čak i sa 5 poena razlike ali sve to stizali i pobeđivali.

Kladionica je postavila granicu na Lotte 3,5 poena i mi ćemo da im se naklonimo i ispoštujemo njihov propust i odigrati vise od te granice.Kvota je 1.65.Naravno da i opcija ukupno poena više od 7,5 dolazi u obzir,kvota 1,45.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje