sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu – Los Anđeles Čardžersi

Čardžersi u novu sezonu ulaze sa mnogo promena, ali to neće umanjiti njihove ambicije koje nisu male.

Prethodna sezona: 7-9 bez plej ofa

Napad:

– Total: 10. napad lige koji je u proseku osvajao 367,4 jardi po utakmici i postizao 21,1 poen.

– Igra po zemlji: 28. napad lige sa 90,8 osvojenih jardi po utakmici. Postilgli su 12 TD po zemlji uz 7 famblova.

– Pas igra: 6. napad lige sa 276,6 osvojenih jardi po utakmici. Kompletirani pasovi 394/597, postigli 24 TD uz neverovatnih 20 INT.

Odbrana:

– Total: 6. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 313,1 jard i 21,6 poena po utakmici.

– Igra po zemlji: 18. odbrana lige sa 112,8 dozvoljenih jardi, uz 15 TD i 7 iznuđenih famblova.

– Pas igra: 5. odbrana lige sa 200,3 dozvoljena jarda u proseku. Dozvolili su čak 21 tačdaun uz 11 INT.


Nakon sezone u kojoj su igrali divizijsku rundu plej ofa i bili jedno od prijatnijih iznenađenja, Čardžersi su odigrali lošu sezonu koja se završila bez plasmana u plej of. Mnogo toga nije funkcionisalo unutar tima, od odbrane pa do napada. Već na startu se moglo videti da će biti problema, jer uprava nikako nije mogla da se dogovori sa Melvinom Gordonom oko novog ugovora. Krenulo se bez njega, Ostin Ekeler je igrao sjajno, ali porazi su se nizali. Uprava je potom rešila da se dogovori sa Gordonom, ali onda je krenulo sve na gore. Hemija unutar tima se potpuno narušila, Filip Rivers nije igrao kako se od njega očekuje i završilo se tužno po Čardžerse.

Na kraju ove sezone Čardžersi su ostali bez Riversa i Gordona koji su otišli u Indijnapolis i Denver, što znači da ulaze u neku novu eru.

Tu eru će predvoditi Džasti Herbert koji je draftovan i njegovo mesto kao kvoterbeka je zacementirano. Ipak, ove sezone zasigurno neće biti starter, jer još uvek nema dovoljno iskustva. Vođa napada će biti iskusni Tajrod Tejlor.

Napad će bez ikakve sumnje predvoditi Kinan Alen kao glavna hvatačka opcija. Od njega se očekuje da istupi i ima odličnu sezonu, a pored njega su tu Majk Vilijams i taj end Hanter Henri.

Veliki problem prošle sezone Čardžersi su imali sa ofanivnom linijom, koja se lako probijala do Riversa. Ove sezone to neće biti slučaj, jer su tu sada Trej Tarner i Brajan Bulaga.

Bekfild će na svom plećima nositi Ostin Ekeler, koji je pokazao da može sam i to bez Gordona.

Bez obzira na respektabilna imena u napadu, jači deo tima će bez dileme biti odbrana. Tu su igrači poput Džoija Bose, Melvina Ingrama, tu je novajlija Kenet Marej. Ne treba zaboraviti ni Dervina Džejmsa i Kejsija Hervorda koji će držati sekonderi.
Jako dobra, kvalitetna i pre svega uigrana odbrana Čardžersa će biti na visini zadatka bez ikakve sumnje.


Plasman:

Slično kao Rejdersi i Bronkosi i Čardžersi će se boriti za drugo mesto. U ovom trenutku sa Tajrodom Tejlorom kao vođom navale nije realno da pobede Čifse. No, sa ostalima su u totalnom egalu i tu će se voditi glavna bitka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje