četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

U četvrtak je na programu jedan duel A lige.

9:45h Newcastle Jets-Brisbane Roar

Džetsi ovo kolo dočekuju na poslednjem mestu sa samo 5 osvojenih bodova. Njihova agonija traje od prošle sezone i nikako da se završi. Pre samo dve sezone borili su se za titulu igrali sjajno. Prošle sezone grčevita borba da ne budu poslednji sa Melburnom i ove sezone nastavljaju istim ritmom. Svega 1 pobeda iz 6 kola uz dva remija je zaista malo. Istina, igra im i nije tako loša, makar ofanzivni deo tima. U svih 6 kola oni su uspeli da postignu makar po jedan gol, što je zaista dobar podatak. Napadaju oni konstantno protiv rivala, stvaraju šanse, eto u prošlom kolu protiv Adelejda uputili su 14 šuteva, dakle, napad funkcioniše. Ipak, džabe sve to kada je odbrana, pa malo je reći,ali katastrofalna. Primili su na 5 od 6 utakmica golove,ukupno 10. Jednostavno sve što napad uradi odbrana upropasti. Najbolji primer je baš to poslednje kolo protiv Adelejda kada su u poslednjih 5 minuta utakmice primili 2 gola i izgubili 2-1. To je deo tima koji moraju drastično da poprave ukoliko žele da izbegnu sudbinu iz prošle sezone. Što se tiče izostanaka, na ovom meču u timu neće biti Ben Kantarovski,a pod znakom pitanja je Papas. Dakle, bez većih izostanaka.

Njihov današnji rival Brizbejn u ovo kolo ulazi sa 8mog mesta. Oni su u dosadašnjem delu sezone skupili 8 bodova iz 8 mečeva. Složićete se, upada u oči koliko osmica ovde ima. Reč je o jednom, pa mogu da kažem, prosečnom timu. Oni godinama unazad stoje tu gde i ove sezone, a to je sredina tabele. To je nekako njihovo mesto u ligi i oni nikako da promene to, ni na gore ni na dole. Nekako, oni su ekipa za koju može da se kaže “ nit smrde nit mirišu “, tako nekako. Mogu svakog da pobede, a opet mogu od svakog i da izgube. Jedna veoma nepredvidiva ekipa. U ovo kolo ulaze nakon ubedljive pobede na domaćem terenu protiv Vonderersa 3-0. Zaista su sjajno odigrali taj meč, čak 17 šuteva ka golu protivnika, tri postignuta gola, odlično. Ukoliko nastave u tom ritmu i na ovom meču, nema zime za njih. Najveća pretnja po gol protivnika biće Nikola Mileusnić koji je najbolji strelac tima ove sezone sa 4 postignuta gola. U jako dobroj je formi, u prethodnom kolu je postigao 2 gola. Interesantno je da Brizbejn baš voli da igra protiv Džetsa jer nisu izgubili protiv njih na poslednjih 6 mečeva. U ovom kolu nemaju izostanaka, tako da trener može da računa na najjači sastav.

Prognoza: Ne očekujem nešto previše golova. Mislim da bi mogli videti makar po jedan sa obe strane. Loša odbrana Džetsa teško da može da izdrži protiv Birzbejnovog napada, pogotovo ako odigraju kao protiv Vonderersa. Isto tako mislim da i napad Džetsa može da uradi nešto na ovoj utakmici. Jer im je napad zaista kvalitetan. Nekako mi je najrealniji tip GG.

Tip: GG @ 1.63 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje