petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu su na programu tri duela A lige Australije.

9:55h Perth-Macarthur

Pert u ovo kolo ulazi nakon dva meča na kojima nisu doživeli poraz. To je prvi put ove sezone da su uspeli da vežu takva dva meča i sada sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovo kolo želeći da produže ovaj niz. Konačno su se vratili na svoj teren i odmah su počeli bolje igrati. U prošlom kolu su pobedili Brizbejn sa 2-0 i to je tek drugi meč na domaćem terenu ove sezone. Ostalih 9 mečeva su igrali na gostovanjima. Možda i ne čudi zbog čega su igrali tako loše. Zaista su loše počeli sezonu igrali poprilično neubedljivo, pogotovo u napadu gde su stvarali baš malo šansi. Igrali su jedne od najneefikasnijih mečeva u ligi. Povratkom u tim Fornarolija i Staridža, uz Tomija Oura, pa i Danijela Da Silvu koji nikako da se probudi, mnogo je to bolje izgledalo u poslednja dva kola. Mnogo više stvaraju šansi i što je još bitnije postižu i golove. Pogotovo mogu da budu zadovoljni igrom u prošlom kolu. Oba gola na tom meču je postigao Fornaroli i sigurno da od njega najviše očekuju i na ovom meču. Ne treba trošiti reči o tom igraču koji je jedna od legendi ove lige. Po svemu sudeći bolji dani su pred Pertom i mogli bi opet gledati onaj stari dobri, efikasni Pert.

Mekartur takođe u ovo kolo ulazi nakon sjajnog meča u prošlom kolu. Oni su u prošlom kolu pobedile Adelejd sa 4-1. Prilično su impresivno odigrali taj meč. Na toj utakmici su imali čak 31 šut ka golu protivnika, mislim da to najbolje govori koliko im je dobro napad funkcionisao na tom meču. Nije to čudno, niti nešto neočekivano. Njihov napad zaista funkcioniše dobro u poslednje vreme. Po broju datih golova na trećem su mestu u ligi. Njihov najveći problem jeste odbrana. Među najgorim odbranama su u ligi sa 17 primljenih golova. Bez obzira koliko napad dobrih stvari uradi, odbrana to pokvari. Zbog toga su i bili u seriji od 5 mečeva bez pobede, pre ovog trijumfa protiv Adelejda. Sigurno da im je ta pobeda podigla samopouzdanje i da će i oni pokušati da nastave tu seriju. Verujem da će igrati napadački od samog starta meča, uostalom oni ni ne znaju za drugačiji stil.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan duel. Duel dva tima koja imaju dobre napade bi trebalo da nam donese dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.75 1-0 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje