petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak su na programu revanš mečevi Lige Šampiona.

21h Bayern-Villareal

Bayern u ovaj meč ulazi sa zaostatkom od jednog gola. Čini se da su malo podcenili Viljareal u prvoj utakmici. U prvom poluvremenu su bili jako loši, moglo je to i mnogo gore da bude po njih. Probudio se Bayern u drugom poluvremenu,ali nisu uspeli da dođu do gola. Bio je to njihov prvi poraz na strani u Ligi Šampiona još od 2017. godine. Slično su zapravo odigrali kao i protiv Salzburga, samo što su u finišu tog meča uspeli da dođu do remija, a na ovom meču to nisu učinili. Što se ovog drugog meča tiče tu nema šta. Očekuje se totalna ofanziva Bayerna od prvog minuta. Krenuće silovito kako bi što pre neutralisali prednost rivala i tako pritisak prebacili na drugu stranu terena. Sigurno da će ući mnogo bolje u ovaj meč, nego što su to učinili u prošlom. Ligu su praktično osvojili, tokom vikenda su slavili golom iz penala pred kraj meča,ali se videlo da su mislima u ovoj utakmici. Sigurno da žele nov trofej u Ligi Šampiona, a za to im treba da preskoče Viljareal. Bayern je u istoriji uspeo 4 puta da prođe dalje nakon poraza u prvim mečevima na gostovanjima i interesantno je da su sva 4 puta igrali protiv Španskih klubova. Na ovom meču u timu neće biti Čupo-Moting, Toliso i Sar.

Viljareal je napravio odličan rezultat u prvoj utakmici i još jednom iznenadio čitav svet. Slavili su minimalnim rezultatom,ali je moglo da bude mnogo ubedljivije samo da su imali malo više sreće. Imali su sjajne prilike, pogađali okvir gola,nije htela lopta u gol. Minimalna pobeda nije nešto što im daje sigurnost pred ovaj revanš meč, znajući kakav je Bayern tim i za šta su sve sposobni. Viljareal u domaćem šampionatu igra jako loše, svega 1 osvojen bod u poslednja 3 kola. Praktično su ispali iz borbe za prvih 6, jako će teško do te pozicije i zbog toga su se totalno okrenuli Ligi Šampiona. U prilog tome govori i podatak da su u prošlom meču u ligi igrali protiv Bilbaa sa totalno drugom postavom. Emeri je startnih 11 igrača odmorio na tom meču kako bi bili spremni za revanš u Minhenu. Najveća snaga Viljareala leži upravo u njihovom treneru. Emeri je pokazao da zna kako da složi ekipu i iznenadi. Nisu to učinili sad samo sa Bayernom, učinili su to i sa Juventusom u prethodnom kolu. To je nešto što plaši Bayern i poziva na oprez. Neverujem da će Viljareal da uđe preterano otvoreno u ovu utakmicu. Čekaće oni svoju priliku kao što su je čekali i u Torinu.

Očekivani sastavi:

Bayern Munich possible starting lineup:
Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Coman; Lewandowski

Villarreal possible starting lineup:
Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Estupinan; Parejo, Coquelin, Capoue; Lo Celso; Moreno, Danjuma

Prognoza: Bayern jeste favorit na ovoj utakmici,ali Viljareal je napravio već niz iznenađenja i to poziva na oprez. Očekujem efikasan meč. Krenuće Bayern jako od samog starta meča kako bi što pre slomili rivala i mogli bi videti golove u prvom poluvremenu.

Tip: domaćin daje gol u oba poluvremena @ 1.65 (0:0, 1:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje