petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu se nastavlja A liga Australije.

11:05h Perth-Wellington 

Ima li kraja agoniji Perta ove sezone. Oni su u seriji od 12 mečeva na kojima nisu slavili. Za to vreme su izgubili 9 mečeva, a odigrali nerešeno na samo 3. U ovo kolo ulaze nakon teškog poraza od Džetsa na gostovanju rezultatom 6-1. Sve to ih je dovelo na poslednje mesto na tabeli, reklo bi se potpuno zasluženo. Pert je godinama u nazad važio za tim koji igra otvorene, efikasne mečeve,ali ove sezone to nije slučaj. Napad je mnogo podbacio. Napad koji u svojim redovima ima Fornarolija, Endi Kija, Staridža, mogao je i morao mnogo više ove godine. Staridž je odigrao ukupno 70tak minuta u celoj sezoni, konstantno je povređen, Endi Kijo takođe. Jedino je Fornaroli opravdao očekivanja. On je postigao 7 golova, a čitav Pert 17. Mislim da to najbolje govori koliki je njegov uticaj. Što se tiče odbrane, ona je takođe jako loša. Ove sezone su primili 33 gola. Samo je Makartur primio više golova od njih. Zaista jedna sezona za zaborav što se tiče Perta. Danas u timu osim Kija i Staridža neće biti ni Bodnar i Ota.

Velington u ovo kolo ulazi nakon veoma velike i veoma važne pobede. Oni su u prethodnom kolu slavili na gostovanju protiv Vesterna. Ta pobeda im je donela dosta toga. U pogledu rezultata, tom pobedom su se popeli na tabeli. Iskoristili su kiks Mekartura i ušli su u top 6 ekipa. Ukoliko žele da ostanu na toj poziciji pobeda na ovom meču im je apsolutno potrebna. Pobedom bi otišli na 4 boda prednosti u odnosu na Mekartur i to bi bio jedan veliki korak ka plej ofu. Pobeda protiv Vesterna je bila dobra i zbog samopouzdanja. Ta pobeda je došla posle dva ubedljiva poraza gde su primili 11 golova, a nisu postigli niti jedan. Baš kada su svi digli ruke od njih oni su odigrali jedan sjajan meč i sada su opet u trci. Pobeda je došla na krilima Sotirija. On se vratio u tim posle povrede i odmah je ekipa zaigrala mnogo bolje. Mnogo je bitan za Velington, videlo se to na terenu i nema sumnje da će napad Velingtona biti značajno kvalitetniji i opasniji povratkom Sotirija.Odbrana je dosta loša ove sezone, napisao sam gore da su u dva meča primili 11 golova. Najveći problem je što dozvoljavaju protivnicima da ulaze u šanse i to vrlo lako. Brizbejn je imao 34 šuta ka njihovom golu, Vestern je imao 20tak, previše prilika dozvoljavaju rivalima i to može da im se obije o glavu, tj obilo se u mečevima sa Sitijem i Merinersima.

Prognoza: Mogao bi ovo da bude efikasan meč. Duel dva tima koja nemaju nešto previše kvalitetnu odbranu bi mogao da donese dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.68 rez 0:1

Povezani članci

2 Komentari

  1. Evo vam jedan jaranski tip za sve vas,ja ovo ne naplacujem nikome,neka svi zarade.
    Bajern-Viljareal, u oba poluvremena vise od 1,5 golova.
    Pozdrav za sve vas iz Sarajeva

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje