petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na ovoj utakmici su favoriti u svakom smislu!

Jedna ekipa biće lišena usluga čak osmorice, a možda i desetorice fudbalera, a uz to su u jako lošoj formi, igraće protiv jako raspoložene i kompletne ekipe. Članak otvarati do 20h, a predložena kvota je skoro 2.00.


Reč je o utakmici holandske lige „Eerste Divisie„, a od 20 časova po našem vremenu sastaće se Helmond i Breda. Dovoljno je da pogledate stanje na tabeli i uočite da je Breda u naletu pobeda, dok će se Helmond, sva je prilika, boriti za opstanak, ali će do istog vrlo teško doći. Kada na to nadodate da će večeras igrati bez minimalno osmorice bitnih fudbalera, onda dobijate situaciju u kojoj Bredu automatski favorizujete.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za Helmond neće igrati Keyennu Lont (7n/0g/0a, desno krilo), Ilias Breugelmans (15n/2g/0a, desni bek), Jarno Lion (27n/0g/0a, defanzivni vezni), Arno Van Keilegom (22n/3g/1a, desno krilo), Jelle Goselink (26n/5g/1a, centarfor, drugi strelac), Aaron Bastiaans (22n/1g/2a, levo krilo), Jules Houttequiet (20n/0g/2a, levo krilo) i Sander Vereijken (27n/0g/3a, centralni vezni), dok su Gaétan Bosiers (23n/0g/0a, desno krilo) i Jessy Hendrikx (14n/0g/1a, centarfor) upitni zbog povreda. Za Bredu neće igrati Mario Bilate (3n/0g/0a, centarfor), dok je upitan Jarchinio Antonia (17n/0g/4a, desno krilo).

Na 4 od poslednjih 5 međusobnih duela Breda je odnela pobedu, boriće se za top 8, u to nema sumnje, i trudiće se da dođe do plej-ofa. Sa druge strane imamo Helmond, koji, i da nije odlukom Federacije izgubio 3 boda, ponovo bi bili poslednji na tabeli. Kada se, i ako se, sve kockice slože, večeras bismo mogli da vidimo pobedu gosta po kvoti 1.65, a pošto je Helmond primio 55 golova, a Breda dala 49, možda možemo probati i sa predlogom „2&G2+“ po kvoti 1.98.

4:0 (fenomenalna partija Helmonda koji je proigrao baš onda kada smo igrali protiv njega)


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Wesley Tingey on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje