petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Plejof (SC Derby vs Partizan)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Exum (Partizan) alt 9.5+, normal 11.5+, 24pts

Vrag je odneo salu u ponedeljak. Nakon snova o F4 Evrolige, Partizan se namucio sa Derbyem gde je mislio da ce lako izaci na kraj bez njihovog protagoniste Loren Jacksona sa kojim je raskinut ugovor.

Danas ce Partizan morati da igra maximalno ozbiljno, i cisto sumnjamo da ce u tankoj rotaciji glavni igraci biti postedjeni, osim ako ne dodje do nekog vodjstva od +30 poena u ranom periodu meca.

Glavni razlog zasto nismo odabrali kapitena Kevin Puntera je njegova minutaza pre par dana, kao i 10 minuta manja minutaza za Dante Exuma. Ne smatramo da ce Punter igrati manje danas, ali smatramo da Exum mora da odigra vise ukoliko nema nikakvih problema sa povredom.

I zaista, kada Exum dobije blizu 30 minuta, uglavnom prebacuje ovu marginu. Cisto sumnjamo da ce Andjusic danas dobiti minute, a ne verujemo preterano u Trifunovica kada su u pitanju poeni.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje