četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Borba na začelju ne nosi dobro oslabljenom gostu!

Domaćin će večeras morati da igra obazrivo i spremno da ide na tri boda, jer mu je idealna prilika za tako nešto upravo večerašnji, oslabljeni rival. Za goste neće igrati osmorica fudbalera, a domaćin nastupa u sličnom, malo potpunijem sastavu u odnosu na prethodni meč. Utakmica počinje večeras od 20 časova po našem vremenu.


U pitanju je 24. kolo druge lige Francuske, a reč je o utakmici između Niorta i Orleansa. Utakmica počinje večeras od 20 časova po našem vremenu, a stanje na tabeli je takvo da se Niort nalazi na 18. mestu sa 19 osvojenih bodova, a Orleans se nalazi na 20. mestu sa 16 osvojenih bodova i glavni je kandidat da se u sezoni 2020/21 bori u trećem rangu.

Printscreen/Flashscore.com

Ono zbog čega smatramo ovaj meč zanimljivim jesu izostanci kod gosta, a za goste neće igrati Thomas Ephestion (14n/1g/0a, defanzivni vezni), Tidiane Keita (14n/0g/2a, centralni vezni), Amine Talal (15n/0g/0a, centralni vezni), Yohan Mollo (7n/1g/3a, levo krilo), Hicham Benkaid (10n/4g/2a, centarfor), Nicolas Saint-Ruf (1n/0g/0a, centralni bek), Thomas Renault (13n/0g/0a, golman) i Cédric Cambon (15n/0g/0a, centralni bek). Domaćin izlazi u sličnom, malo potpunijem sastavu u odnosu na meč sa Kaenom, a više o izostancima domaćina u tom meču pročitajte na linku.

Niort je, čak i oslabljeniji, mogao da da čak 3 gola Kaenu u prošloj utakmici, pa ne vidimo zašto ne bi mogao da se nosi sa poslednjeplasiranom, oslabljenom ekipom. Orleans je ove sezone na 23 duela primio čak 34 gola, a postigao svega 19, dok je Niort postigao 24, a primio 34, te ne možemo da kažemo da možemo da očekujemo izrazito efikasan duel.

Fotografija preuzeta sa sajta https://orleansloiretfoot.com/j24-le-groupe-pour-le-deplacement-a-niort/
Fotografija preuzeta sa sajta https://twitter.com/ChamoisNiortais/status/1225472785432088576/photo/1

Mišljenje urednika: Na vama je da se odlučite šta je najispravnije tipovati večeras, a mi ćemo pokušati sa vinerom na domaćina koji se plaća kvotom 1.80. Dakle, u slučaju remija, kvota je 1, a u slučaju da gost uspe da slavi, tip je gubitan, što se nadamo da se neće dogoditi, jer bi po svim aspektima takav scenario mogao da ima najmanje šanse za realizaciju.

2:0


Image by Daniel Kirsch from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje