subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Copa Libertadores (kvalifikacije 2.kolo) – najava mečeva, izostanci i predlozi za klađenje!

Danas i u noći između utorka i srede na programu je tri meča u okviru 2.kola kvalifikacija za Kopa Libertadores, najjače takmičenje Južne Amerike, a mi smo spremili analizu jednog meča koji po nama ima velike šanse za prolaz, dok ćemo se osvrnuti i na pretostala dva meča i dati kraće analize uz predloge, u prvom kolu smo bili na 100% učinka!


Ekipa Universida de Čile, najtrofejniji tim ove zemlje, poslednji je klub koji je izborio pravo na ove kvalifikacije i to porazom u finalu kupa 22.januara 2020-te godine od ekipe Kolo Kolo 1:2. Tim je prošlu sezonu koja je zavrešena šest kola pre kraja (odigrana 24 kola), zbog protesta u Čileu, završio na predposlednjem 15-tom mestu sa skorom od svega 4 pobede, 12 remija i 8 poraza (32:38), federacija je sezonu proglasila kompletnom, a niko iz lige nije ispao, pa se ovaj velikan spasao administrativnim putem selidbe u niži rang.

Prošle godine su u ispali u kvalifikacijama od peruanskog Melgara i to remijem na domaćem terenu 0:0, dok su u gostima poraženi 0:1. Na prethodnih 9 mečeva u okviru takmičenja za Kopa Libertadores na svom stadionu, imaju skor 1 pobeda, 4 remija i 4 poraza.

Što se tiče igračkog kadra, od standardnih igrača iz prošle sezone otišao je golman Herrera (14/1), potom par štopera Echeverria (16/0/1) i Aveladano (19/1/1), jedan od najboljih veznih igrača Oroz (21/2/2) vratio se u argentinski Rasing iz kog je bio na pozajmici, a nema više ni Parre (15/0/2), kao i Caroca (19/0/0), uz to najbolji strelac tima Benegas (20/7/2) prešao je u Palestino, do je Ubilla (23/2/3) prešao u Vandererse.

Tim je pojačan dolaskom napadača Larriveya, prošle sezone igrača Cera, a pre toga napadač japanskog Džef Junajteda, Bani Jašija, kao i Selte, Raja Valjekana, Atalante i Kaljarija, on je u prva dva meča nove sezone postigao već 5 golova i pokazao je da će biti veliko pojačanje, pored njega bitan je dolazak veznog igrača Montilla iz argentinskog Tigrea. Za današnji meč u timu neće biti defanzivca Osvalda Gonzalesa.

Največe pojačanje ekipe, argnetinski napadač Larrivey

U novu sezonu, tim je ušao porazom od Huachipata 2:1 na gostovanju, da bi potom savladao Curico sa 5:1 na svom stadionu.


Što se tiče ekipe Internacionala, radi se o prošlogodišnjem učesniku 1/4 finala Kopa Libertadoresa, gde su ispali od kasnijeg prvaka Flamenga (1:1 na domaćem terenu i poraz na strani 2:0), u čitavom takmičenju prošle godine imali su 6 pobeda, 3 remija i 1 poraz. Na gostovanjima su u grupi i meču 1/8 finala imali učinak od 3 pobede i 1 remija (pobede 0:1 Palestino, Alijanca Lima, Nacional, a remi sa River Platom 2:2).
Oni su tim koji se nalazi u takmičarskom ritmu i trenutno u svom državnom prvenstvu imaju učinak od 3 pobede i 1 remija (gol razlika 8:5).
Igrači kadar u odnosu na prošlu sezonu deluje čak i jače, tim su napustili desni bek Zeca (20/0/1), али је замена u vidu Heitora (20/0/1) spremna još od prošle sezone, otišao je i Lopez (25/1/3) u meksički Tigres, a napadači Rafael Sobis (20/2/2) i W.Silva (20/1/1) takođe više nisu u klubu.
Ono što je važno to je da je bilo i pojačanja, Damian Musto (25/0/0) stigao je i španske Hueske, jedan od najboljih veznjaka Ceare – Thiago Galhardo (34/12/1) takođe je stigao, kao i vezista Monaka – Gabriel Boschilla, koji je malo igrao ove sezone u ,,kneževini“ ali je sezonu pre toga sa dosta uspeha igrao za Nant, Marcos Guilhaerme (12/1/2) stigao je iz Al Wahde, a desni bok pojačan je igračem Flamenga – Rodinei-em (19/0/1).

U timu za danas nema veznjaka Pottker-a (10/4/0 prošle sezone) i manje važana napadač Peglow.


Mišljenje urednika: Domaći tim je u fazi konsolidacije tima, mada užasna sezona, kao i promene u timu, protiv organizovanog i pojačanog tima kakav je Internacional iz Brazila, najverovatnije će navijačima Universidada doneti još jedno razočarenje na internacionalnoj sceni, naš predlog je igra X2&0-3 gola po kvoti 1,55, mada i igra X2&1-3 po kvoti 1,85 deluje zanimljivo!

0:0


Što se tiče ostalih mečeva, ekvadorska Macara čeka kolumbijsku Deportes Tolimu, dok će Medeljin da dočeka venecuelanski tim Deportivo Techira.

U prvom meču gosti su veliki favoriti u ovom dvomeču, pre svega jer tim Macare nema velikog iskustva u najkvalitetnijem takmičenju, čak su prošle godine ispali u kvalifikacijama posle dva remija sa Deportivo Techirom. PREDLOG: 0-2 gola (1,50) 0:1

Što se tiče meča kolumbijskog Medeljina, ovaj tim je prošlu sezonu završio tek na 12.mestu lige, a plasman je izborio osvajanjem kupa Kolumbije, gosti su jako loši na strani u Kopa Libertadoresu i nemaju pobedu na prethodnih 20 mečeva kad gostuju (15 poraza i 5 remija) PREDLOG: 1&2-5 gola (kvota 1,65)  4:0


Predlozi urednika nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost, oni predstavljaju ishod analize koja uključuje trenutnu formu timova, igre ove sezone, izostanke i promene u timovima, srećno ukoliko se odlučite na ovaj ili bilo koji drugi predlog!


Foto: https://twitter.com/Libertadores/status/1224678997688225793 (screenshot)

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje