nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez prvog i drugog strelca i još 4 fudbalera, a bodovi im nisu potrebni!

Za jednu ekipu neće igrati 6 fudbalera, a među njima su prvi i drugi strelac ekipe. Pored toga, njima bodovi u ovoj utakmici apsolutno nisu potrebni, dok je njihovom rivalu svaki bod zlata vredan. Utakmica je na programu od 21 čas po našem vremenu, a naš tip je kvote 1,75.

Članak napisan u 11:52.


Reč je o 32. kolu druge lige Italije, a od 21 čas će se sastati Crotone i Benevento. Benevento je već obezbedio plasman u viši rang sledeće sezone, jer već sada ima 24 boda više od večerašnjeg rivala. Dakle, biće ogromna borba za 2. mesto koje direktno vodi u viši rang, a Crotone se sastaje upravo sa ekipom koja nema potrebu da juri tri boda večeras.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Dakle, evidentno je da je Crotone-u imperativ pobeda, a u pravom trenutku se sastaje sa najboljom ekipom u ligi. Kada govorimo o međusobnim susretima, od sezone 2017/18. redovno je slavio domaćin, a u prvom delu ove sezone Benevento je slavio rezultatom 2:0.

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

Izostanci:

Za Crotone neće igrati Antonio Mazzotta (27n/2g/3a, levi bek), Antonio Mazzotta (8n/0g/0a, centralni bek) i Marko Janković (13n/0g/1a, desno krilo). Za goste neće igrati Luca Caldirola (30n/2g/0a, centralni bek), Luca Antei (16n/0g/0a, centralni bek), Dejan Vokić (1n/0g/0a, ofanzivni vezni), Siriki Sanogo (5n/0g/0a, centralni vezni), Nicolas Viola (28n/10g/6a, centralni vezni, najbolji strelac ekipe) i Massimo Coda (29n/7g/2a, centarfor, drugi strelac ekipe).

Izvori: https://www.fccrotone.it/news/i-convocati-per-crotonebenevento/
https://www.beneventocalcio.club/news/notizie/2974/crotonebenevento-i-convocati-di-mister-inzaghi.shtml


Dakle, gosti imaju problema sa izostancima, a meč im nije od rezultatskog značaja, jer su u svakom slučaju obezbedili plasman u viši rang. Druga stvar je ta da je Crotone jedan od kandidata za ulazak u viši rang i svaki bod mu je bitan, pogotovo pred kraj sezone. Treće, statistika i više nego odlično ide u prilog jer od sezone 2017/18. ove dve ekipe naizmenično slave. Kvota na pobedu domaće ekipe je 1,75.

3:0


Photo by Dan Gold on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje