Domaćin će biti u nešto oslabljenijem sastavu večeras, jer neće moći da računa na osmoricu fudbalera, među kojima su prvi golman i prvi strelac ekipe. Gost će biti u gotovo punom sastavu. Utakmica počinje od 18 časova, a predložena kvota je 1.60.


Grasshoppers će da ugosti Sion od 18 časova po našem vremenu u okviru 10. kola švajcarske lige „Super League„. Nakon 9 odigranih utakmica, domaćin zauzima 5. mesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok su gosti na poziciji iznad sa bodom više. Sve u svemu, dosta ujednačena igra većine ekipa ove sezone, što nam daje za mogućnost da napišemo da gotovo svako može svakoga da pobedi.

Ono zbog čega izdvajamo ovaj susret jesu izostanci, a Grasshoppers će ih brojati čak 8 ovog puta. Za Grasshopper neće igrati Florian Hoxha (0n/0g/0a, levi bek), Francis Momoh (9n/2g/2a, centarfor), André Moreira (8n/0g/0a, prvi golman), Dion Kacuri (5n/2g/0a, centralni vezni), Nadjack (3n/0g/0a, desni bek), Georg Margreitter (8n/0g/0a, desni bek), Renat Dadashov (9n/3g/1a, centarfor, najbolji strelac) i Ayumu Seko (10n/0g/0a, centralni bek). Za Sion neće igrati novopridošli Wylan Cyprien (2n/0g/0a, centralni vezni) i Baltazar (11n/0g/0a, centralni vezni).

Malo je reći da Sion beleži fantastične partije na strani u skorije vreme, te na poslednji 9 susreta ima skor od čak 9 pobeda (jedna je nakon produžetaka u Kupu) i ima 1 poraz. Dakle, dugo nema remi, a možda je baš ovog puta prilika za tako nešto. U pitanju su Švajcarci koji tradicionalno ne štede na golovima, a prvenstvene utakmice ovih ekipa su gotovo uvek efikasne. Stoga, probaćemo sa predlogom „X2&2+“ po kvoti 1.60.

4:4


Svi predlozi su zasnovani isključivo na mišljenju autora, koje je potkrepljeno činjenicama navedenim u tekstu. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Fancy Crave on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.