subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći broje osam izostanaka ovog puta, među kojima su prvi golman i prvi strelac!

Domaćin će biti u nešto oslabljenijem sastavu večeras, jer neće moći da računa na osmoricu fudbalera, među kojima su prvi golman i prvi strelac ekipe. Gost će biti u gotovo punom sastavu. Utakmica počinje od 18 časova, a predložena kvota je 1.60.


Grasshoppers će da ugosti Sion od 18 časova po našem vremenu u okviru 10. kola švajcarske lige „Super League„. Nakon 9 odigranih utakmica, domaćin zauzima 5. mesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok su gosti na poziciji iznad sa bodom više. Sve u svemu, dosta ujednačena igra većine ekipa ove sezone, što nam daje za mogućnost da napišemo da gotovo svako može svakoga da pobedi.

Ono zbog čega izdvajamo ovaj susret jesu izostanci, a Grasshoppers će ih brojati čak 8 ovog puta. Za Grasshopper neće igrati Florian Hoxha (0n/0g/0a, levi bek), Francis Momoh (9n/2g/2a, centarfor), André Moreira (8n/0g/0a, prvi golman), Dion Kacuri (5n/2g/0a, centralni vezni), Nadjack (3n/0g/0a, desni bek), Georg Margreitter (8n/0g/0a, desni bek), Renat Dadashov (9n/3g/1a, centarfor, najbolji strelac) i Ayumu Seko (10n/0g/0a, centralni bek). Za Sion neće igrati novopridošli Wylan Cyprien (2n/0g/0a, centralni vezni) i Baltazar (11n/0g/0a, centralni vezni).

Malo je reći da Sion beleži fantastične partije na strani u skorije vreme, te na poslednji 9 susreta ima skor od čak 9 pobeda (jedna je nakon produžetaka u Kupu) i ima 1 poraz. Dakle, dugo nema remi, a možda je baš ovog puta prilika za tako nešto. U pitanju su Švajcarci koji tradicionalno ne štede na golovima, a prvenstvene utakmice ovih ekipa su gotovo uvek efikasne. Stoga, probaćemo sa predlogom „X2&2+“ po kvoti 1.60.

4:4


Svi predlozi su zasnovani isključivo na mišljenju autora, koje je potkrepljeno činjenicama navedenim u tekstu. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Fancy Crave on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje