petak, 01. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim ima nula, a drugi osam izostanaka večeras!

U naslovu članka navedeno je da će jedan tim večeras biti kompletan, dok će u drugom faliti osmorica fudbalera. Treba dodati da su među tih 8 fudbalera dvojica koja aktivno učestvuju u postizanju golova, što može biti problem za dati tim. Utakmica počinje u 18 časova, a predloženi tip je kvote 1.68.


Wil i Yverdon Sport sastaće se večeras od 18 časova po našem vremenu u okviru 10. kola švajcarske lige „Challenge League„. Nakon 9 odigranih utakmica, Wil zauzima 3. mesto sa 16 osvojenih bodova, dok je Yverdon na 6. mestu sa 14 bodova. Forma ove dve ekipe je promenljiva, dok su gosti u rezultatskom problemu jer su na poslednja 4 meča odigrali nerešeno svega jednom, a pretrpeli su tri poraza. Jedan od poraza bio je protiv Schaffhausena u Kupu, tako da su iz istog ispali već u šesnaestini finala ove sezone. Wil je na poslednjih 12 duela ostvario 8 pobeda, 1 remi i 3 poraza, što je sasvim dobar procenat. Takođe, ovaj tim na poslednjih 5 mečeva kod kuće ima 4 pobede i 1 remi, a interesantno je da Yverdon nema remi u gostima od jula ove godine.

Kada govorimo o izostancima, za Yverdon Sport neće igrati Marculino Ninte (0n/0g/0a, levo krilo), Haris Samardžić (0n/0g/0a, centarfor), Miguel Rodrigues (0n/0g/0a, centralni bek), Christian Zock (4n/0g/0a, centralni vezni), Hugo Fargues (5n/2g/0a, ofanzivni vezni), Breston Malula (9n/0g/0a, centralni bek), Mauro Rodrigues (11n/3g/0a, levo krilo) i Alan Rodriguez (2n/0g/0a, centralni vezni). Rekli bismo da su izostanci Mauro Rodriguesa i Hugo Farguesa bitni, jer su to igrači koji često učestvuju u postizanju golova. Interesantno je da će Wil u ovaj meč ući kompletan, odnosno bez ijednog izostanka.

Na oficijalnom sajtu domaće ekipe su objavili kako je ceo tim kompletan otkako se Mergim Brahimi vratio treninzima, što nije često sčučaj u klubu.

Izvor: https://fcwil.ch/2022/10/07/heimstarke-wiler-fordern-yverdon/

Kada se sve uzme u obzir, logično je da blago favorizujemo domaći tim. Takođe, treba dodati da su utakmice Yverdona najefikasnije u ligi sa čak 3.9 golova po susretu, dok u proseku na utakmicama Wila viđamo 3 gola po susretu. Mi ćemo ići sa „sigurnijom“ varijantom, te ćemo probati sa predlogom da će Wil ostati neporažen uz minimalno 2 pogotka na meču. Tip „1X&2+“ se plaća kvotom 1.68.

4:0


Svi predlozi su zasnovani isključivo na mišljenju autora, koje je potkrepljeno činjenicama navedenim u tekstu. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje