U naslovu članka navedeno je da će jedan tim večeras biti kompletan, dok će u drugom faliti osmorica fudbalera. Treba dodati da su među tih 8 fudbalera dvojica koja aktivno učestvuju u postizanju golova, što može biti problem za dati tim. Utakmica počinje u 18 časova, a predloženi tip je kvote 1.68.


Wil i Yverdon Sport sastaće se večeras od 18 časova po našem vremenu u okviru 10. kola švajcarske lige „Challenge League„. Nakon 9 odigranih utakmica, Wil zauzima 3. mesto sa 16 osvojenih bodova, dok je Yverdon na 6. mestu sa 14 bodova. Forma ove dve ekipe je promenljiva, dok su gosti u rezultatskom problemu jer su na poslednja 4 meča odigrali nerešeno svega jednom, a pretrpeli su tri poraza. Jedan od poraza bio je protiv Schaffhausena u Kupu, tako da su iz istog ispali već u šesnaestini finala ove sezone. Wil je na poslednjih 12 duela ostvario 8 pobeda, 1 remi i 3 poraza, što je sasvim dobar procenat. Takođe, ovaj tim na poslednjih 5 mečeva kod kuće ima 4 pobede i 1 remi, a interesantno je da Yverdon nema remi u gostima od jula ove godine.

Kada govorimo o izostancima, za Yverdon Sport neće igrati Marculino Ninte (0n/0g/0a, levo krilo), Haris Samardžić (0n/0g/0a, centarfor), Miguel Rodrigues (0n/0g/0a, centralni bek), Christian Zock (4n/0g/0a, centralni vezni), Hugo Fargues (5n/2g/0a, ofanzivni vezni), Breston Malula (9n/0g/0a, centralni bek), Mauro Rodrigues (11n/3g/0a, levo krilo) i Alan Rodriguez (2n/0g/0a, centralni vezni). Rekli bismo da su izostanci Mauro Rodriguesa i Hugo Farguesa bitni, jer su to igrači koji često učestvuju u postizanju golova. Interesantno je da će Wil u ovaj meč ući kompletan, odnosno bez ijednog izostanka.

Na oficijalnom sajtu domaće ekipe su objavili kako je ceo tim kompletan otkako se Mergim Brahimi vratio treninzima, što nije često sčučaj u klubu.

Izvor: https://fcwil.ch/2022/10/07/heimstarke-wiler-fordern-yverdon/

Kada se sve uzme u obzir, logično je da blago favorizujemo domaći tim. Takođe, treba dodati da su utakmice Yverdona najefikasnije u ligi sa čak 3.9 golova po susretu, dok u proseku na utakmicama Wila viđamo 3 gola po susretu. Mi ćemo ići sa „sigurnijom“ varijantom, te ćemo probati sa predlogom da će Wil ostati neporažen uz minimalno 2 pogotka na meču. Tip „1X&2+“ se plaća kvotom 1.68.

4:0


Svi predlozi su zasnovani isključivo na mišljenju autora, koje je potkrepljeno činjenicama navedenim u tekstu. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.