utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim će danas bez šestorice redovnih fudbalera!

Domaći tim će danas bez šestorice redovnih fudbalera, a gosti će biti u gotovo punom sastavu. Treneri obe ekipe najavljuju da idu na pobedu, te nas nesumnjivo čeka dobar duel. Utakmica je na programu od 14 časova po našem vremenu.


Reč je o duelu TepliceOpava, a utakmica je na programu od 14 časova po našem vremenu. Do kraja regularnog dela češkog prvenstva igra se ovo kolo, i još 4 kola, potom ekipe igraju u tri grupe. Sudeći po trenutnom stanju na tabeli, obe ekipe bi mogle da igraju u relegacionoj grupi, ali otom potom, jer ima još da se igra.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Jasno je da se obe ekipe ne nalaze u odličnoj poziciji, ali da ima još da se igra, te je svaki bod bitan. Nakon pauze, današnji domaćin je igrao 2 ligaška susreta, na jednom je slavio protiv Libereca 2:0, a pre 4 dana je poražen od Bohemiansa rezultatom 4:0. Igrao je i jedan prijateljski meč, gde je trijumfovao. Sa druge strane, Opava je odigrala tek jedan ligaški meč rezultatom 0:0, dok je odigrala i 3 pripremna, gde je 2 puta slavila i 1 remizirala.

Kada je reč o izostancima, za Teplice neće igrati Jan Shejbal (24n/3g/1a, centralni vezni), Pavel Vyhnal (18n/0g/0a, centarfor), Lukas Marecek (18n/0g/3a, defanzivni vezni), Petr Mares (20n/3g/3a, centralni vezni), Admir Ljevakovic (10n/0g/0a, defanzivni vezni, kapiten) i Alois Hycka (19n/0g/1a, desni bek). Za Opavu neće igrati samo Jan Schaffartzik (20n/0g/0a, defanzivni vezni), dok je upitan Rene Dedic (24n/7g/2a, centarfor, najbolji strelac ekipe).

Sudeći prema izjavama trenera obe ekipe, Teplice mora da ide na pobedu, a Opava ide na to da će i bod biti dosta iz ovog duela. Trener gostiju spominjao je da su Teplice poražene u prošlom kolu, što današnjim gostima sigurno ide na ruku. Kod ovakvih utakmica, gde su obema ekipama bodovi od preke potrebe, možemo reći da treba očekivati ogromnu borbu, a mi tipujemo „X2“ po kvoti 1.90.

2:2


Image by AnnRos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje