subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin dugo bez remija, a danas je i znatno oslabljen!

Domaćin će danas biti u problemu, najpre zbog izostanaka, a onda i zbog prilično loše forme. Ono što im ne ide u prilog jeste to da večeras moraju da slave, a u ovakvim okolnostima to će biti malo teže. Utakmica se igra večeras od 18 časova po našem vremenu.


U pitanju je finalni susret plej-auta italijanske „Serie-C„, a u okviru tri finala sastaće se Lucchese i Cuneo, Virtus Verona i Rimini, kao i Paganese i Bisceglie. Poslednji od pomenuta tri susreta je onaj koji nam je zapao za oko, a igra se večeras od 18 časova po našem vremenu. Paganese iz prvog susreta ima prednost od 2:1, a danas bi lako mogao da iskorsiti izostanke domaćina i dođe do opstanka u ligi.

Za goste neće igrati samo Paolo Dellafiore (11n/1g/0a, centralni bek), dok za domaći tim neće igrati Andrea Maestrelli (26n/0g/1a, levi bek), Michele Cerofolini (15n/0g/0a, golman), Franck Djoulou (15n/1g/0a, sekundarni napadač), Giordano Maccarrone (15n/0g/0a, centralni bek) i Luca Mosti (1n/0g/0a, desni bek).

Pored izostanak, vredi spomenuti da na poslednjih 9 susreta Bisceglie ima svega 1 trijumf, 3 remija i čak 5 poraza, dok Paganese ima čak 4 pobede na poslednjih 5 susreta i nalazi se u fenomenalnoj formi u poslednjih mesec dana, tačnije, i nešto više od toga. Takođe, Paganese ne zna za remi od kraja marta, dok Bisceglie ne zna za isti od potpuno istog datuma, 31. marta. Možda je baš večeras idealna prilika za takav scenario.

Mišljenje urednika: Iako domaćin mora da ide na pobedu, teško će danas jednostavno doći do iste. Izostanci, loša forma i nepovoljan rezultat iz prvog meča biće ogromni problemi za ovu ekipu. Zanimljiva je dupla šansa na gosta, koja se plaća kvotom 1.90, a ako gosti, koji će biti gotovo u punom sastavu, uspeju da ponove igru iz prvog meča, vrlo lako bi mogli da dođu makar do remija večeras.

4:3


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje