petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin gotovo u punom sastavu, gost oslabljen i u slaboj formi!

Domaći tim će večeras biti u gotovo punom sastavu, dok će gost morati da igra bez barem četvorice fudbalera, a još četvorica su pod znakom pitanja. U pitanju su bitni fudbaleri za ekipu, mahom fudbaleri koji ove sezone imaju veliki broj nastupa i umeju da donesu prevagu na terenu. Videćemo hoće li domaćin uspeti da se izbori sa oslabljenim gostom večeras. Utakmica se igra od 20 časova po našem vremenu.


U pitanju je četvrtina finala škotskog Kupa, a sastaće se Partick Thistle i Hearts. Ukoliko se utakmica završi remijem, igraće se i revanš. Susret je na programu od 20:05 po našem vremenu, a sudeći po kvotama, gost je blagi favorit. Treba imati „na oku“ ovakve utakmice gde favoriti ne moraju uvek da „idu na pobedu“, pogotovo jer ih čeka potencijalni revanš, a i treba imati u vidu to da Kup nije podjednako interesantan svim ekipama.

Što se tiče dolaska do četvrtine finala, Partick je prva tri kola bio slobodan, pa je savladao Stranraer 4:1, potom East Fife 1:0, a sada ga očekuje Hearts, koji je takođe bio slobodan u prva tri kola, potom je savladao Livingston 0:1, a onda i Auchinleck Talbor 0:4.

Današnji domaćin se trenutno nalazi na poslednjem mestu u škotskom Čempionšipu, dok se Hearts nalazi na skromnom 5. mestu u prvoj ligi, bez ikakvih naznaka da će ostvariti neki veći uspeh od toga. Plasman u top 5 je za ovu ekipu i više nego odlično ove sezone. Međutim, kada je u pitanju forma Hearts-a u gostima, oni su poraženi 6 puta na poslednjih 10 susreta, jednom su igrali nerešeno, dok su tri puta slavili. Ne toliko blistava forma na strani. Međutim, forma Partick-a na svom terenu je sledeća: 3 pobede, 2 remija i 5 poraza na poslednjih 10 susreta, što ga čini neporaženim na tačno 50% susreta.

Ono što nam „iskače“ u prvi plan na ovom susretu su svakako izostanci, a gost će ih imati poprilično.

Za Partick Thistle FC neće igrati Thomas O’Ware (8n/1g/1a, centralni bek) i možda Stuart Bannigan (23n/0g/1a, centralni vezni, upitan). Za Heart of Midlothian FC neće igrati Michael Smith (31n/2g/3a, desni bek), Demetri Mitchell (23n/1g/2a, levi bek), Craig Wighton (17n/1g/2a, centarfor) i Jamie Brandon (2n/0g/0a, desni bek), dok su upitni Jake Mulraney (19n/0g/2n, desni vezni), Sean Clare (22n/2g/1a, desni vezni), Marcus Godinho (10n/1g/2a, desni bek) i Steven Naismith (27n/14g/4a, desno krilo, najbolji strelac ekipe).


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Jako težak susret za prognozu, pogotovo jer nije reč o prvenstvu, gde su bodovi od ogromnog značaja za obe ekipe. Ipak, ako ste planirali da tipujete na pobedu gosta, možda je istu bolje izbeći jer upravo Hearts ide na to da bi mogao da igra revanš, koji do sad u Kupu nije igrao. Uz to, vrlo verovatno će se velik broj uplata „sliti“ na pobedu gosta, gde će kladioničari da tipuju na osnovu kvota, a mi se nadamo da će domaćin danas uspeti da izvuče remi po kvoti 1.85. Uvek su poželjni i predlozi sa vaše strane, tj. sve što vas asocira na prolaz, a da je vezano za date informacije.

1:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje