petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin kod kuće igra besprekorno, a gost danas bez sedmorice!

Gosti će danas biti oslabljeni, tj. bez sedmorice fudbalera koji su ove sezone redovni na terenu. Sa druge strane imamo domaći tim koji broji 3 izostanka i u sasvim je dobroj formi pred svojim navijačima. Ako se sve kockice poklope, domaćin bi mogao da profitira danas. Utakmica počinje danas od 15 časova po našem vremenu.


Reč je o polufinalu italijanskog Kupa „Coppa Italia Serie C„, a od 15 časova sastaće se Ternana i Catania, a drugi polufinalni par je FeralpiSalo – Juventus U23. Catania je do polufinala stigla uz jedno slobodno kolo i 3 pobede, a Ternana istim putem. Ipak, obe ekipe su igrale prilično sigurno, ne na mnogo golova, ali su čvrstom odbranom prolazile dalje.

Žreb – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o formi, Ternana kod kuće na poslednjih 10 duela ima 7 pobeda, 1 remi i 2 poraza, a ukupno na poslednjih 10 duela ima 7 pobeda, 2 remija i 1 poraz. Dakle, sjajna forma ove ekipe. Sa druge strane, ni Catania ne beleži loše rezultate, te na poslednjih 10 susreta na strani ima 5 pobeda, 3 remija i 2 poraza, a na poslednjih 10 susreta u gostima ima 3 pobede, 2 remija i 5 poraza.

Gost će danas biti oslabljen, a evo i kako. Za goste neće igrati Matteo Di Piazza (23n/8g/0a, centarfor, najbolji strelac ekipe), Davis Curiale (24n/5g/0a, centarfor), Lorenzo Saporetti (5n/0g/0a, centralni bek), Jacopo Dall’Oglio (21n/1g/2a, defanzivni vezni), Nana Welbeck (12n/1g/1a, centralni vezni), Mario Noce (5n/0g/0a, centralni bek) i Tommaso Silvestri (27n/1g/0a, centralni bek). Za domaće neće igrati Aniello Salzano (23n/3g/0a, centralni vezni), Michele Russo (15n/3g/0a, centralni bek) i Daniele Vantaggiato (21n/7g/1a, centarfor).

Mišljenje urednika: Domaći teren i prvi meč od ukupno 2 sigurno će voditi ka nešto obazrivijoj igri obe ekipe. Domaćin će biti kompletniji, i za očekivati je da ide na rezultat danas. Možda nije loše pokušati sa opcijom „1X&0-3“ koja se plaća kvotom 1.85, jer se nadamo da domaći tim neće biti poražen, a sumnjamo u goleadu u ovakom bitnom duelu za obe ekipe. Naravno, na vama ostaje da vidite da li se slažete sa predlogom, ili mislite drugačije.

2:0


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje