subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin oslabljen ulazi u duel protiv ekipe kojoj je pobeda imperativ!

Domaći tim će biti u problem jer neće moći da računa na nekoliko prvotimaca pred ovaj meč, a mahom su to igrači zadnje linije terena, kao i sredine terena, dok će izostati i treći strelac ekipe. Gost će biti bez samo jednog fudbalera. Što se forme tiče, domaćin je u prilično lošijoj formi, a uz sve to, stanje na tabeli je slično. Hoće li gost doći do pozitivnog rezultata? Utakmica može da se igra do 16 časova, ali i nešto kasnije.


U pitanju je 22. kolo prve lige Bugarske, a sastaće se Beroe i Etar od 16:30 po našem vremenu. Stanje na tabeli je takvo da se Beroe nalazi na 5. mestu uz 10 pobeda, 6 remija i 5 poraza, im gol razliku 29:16 i 36 osvojenih bodova. Etar se nalazi na 7. mestu uz 10 pobeda, 3 remija i 8 poraza, ima gol razliku 25:22 i 33 osvojena boda. Kada dođe trenutak da se prvenstvo podeli na dva dela, Etar će gotovo sigurno težiti ka tome da bude u gornjoj polovini tabele, stoga su mu bodovi od preke potrebe i danas, i u narednim susretima.

Trenutno stanje na tabeli.

Što se forme tiče, Beroe na poslednjih 7 susreta ima 3 pobede i 4 poraza, a remizirao je poslednji put u novembru, tj. 1. novembra prošle godine u Kupu protiv Botev Plovdiva. Sa druge strane, sjajna fora Etara, koji je na poslednjih 9 susreta upisao 7 pobeda i 2 poraza. Ova ekipa je bez remija na 14 uzastopnih susreta, te se pazite istog danas.

Etar je u sjajnoj formi u poslednje vreme, što govore i rezultati.

Pored forme, u okviru koje se jasno vidi razlika neuigrane i uigrane ekipe, izostanci će imati bitnu ulogu na ovom susretu. Za domaći tim neće igrati Vladimir Gadzhev (7n/0g/2a, centralni vezni), Wanderson (18n/3g/1a, desno krilo, treći strelac ekipe), Georgi Angelov (13n/0g/0a, centralni bek) i Erol Alkan (8n/0g/0a, centralni bek). Za goste neće igrati samo Erik Pochanski (15n/1g/1a, desno krilo).

Treći strelac ekipe, Wanderson (na slici levo), u duelu protiv fudbalera Ludogoreca.

Sudeći po svim navedenim informacijama, ne vidimo kako bi to Beroe mogao da bude ovoliki favorit po kladionicama. Šta vi mislite o ovom susretu?

Što se međusobnih susreta tiče, Beroe je slavio na 4 od poslednjih 5, ali je na 3 od ta 4 susreta slavio svega golom razlike. Nadamo se da se ova „mini tradicija“ prekida danas.

21.09.18 APF Etar Beroe 1 : 1
24.02.18 APF Beroe Etar 2 : 1
15.09.17 APF Etar Beroe 1 : 2
16.03.13 APF Etar Beroe 0 : 2
26.08.12 APF Beroe Etar 1 : 0

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Mišljenja smo da u širokom luku izbegavate eventualnu pobedu domaćina, jer sve i da do iste dođe, zaista ne znamo šta bi moralo da se desi da bude ubedljiva, sem da odigraju utakmicu za kladionice. Mi ćemo se odlučiti za tip „X2“ po kvoti 2.00 jer smatramo da Etar ima itekako dobre šanse da dođe bar do remija na ovom susretu.

Kraj – 1:0

KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje