četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez petorice, domaćin na svom terenu ima 5 pobeda na poslednjih 6 susreta!

U vrlo bitnoj utakmici za obe ekipe gost će biti bez petorice fudbalera. Ipak, domaći tim neće moći da računa na dvojicu. Međutim, domaći teren, navijači, pa čak i forma na svom terenu idu u korist domaćem timu. Hoće li sve to uspeti da pretoči u pobedu, ostaje nam da vidimo. Utakmica se igra večeras od 21 čas po našem vremenu.


U pitanju je revanš meč Lige Evrope koji će se odigrati od 21 čas po našem vremenu, a sastaće se Genk i Slavija iz Praga. Rezultat prve utakmice bio je 0:0, a na tom susretu Slavija je imala 18 šuteva, od toga svega 5 u okvir, dok je Genk od 6 šuteva čak 3 imao u okvir gola. Ipak, utakmica je završena bez golova. Biće ovo vrlo bitan duel za obe ekipe, jer i najsitnija greška može da ih košta prolaza dalje, pogotovo Genk, koji na prvom meču nije postigao gol u gostima.

Grupna faza po Genk je prošla odlično, u grupi sa Šveđanima, Turcima i Norvežanima zauzeli su 1. mesto sa čak 2 boda više od Malmea. Reklo bi se da će grupa biti neizvesnija, ali je Genk ipak uspeo da se izbori i dođe do 1. mesta.

Sa druge strane, Slavija je u grupi sa Zenitom, Bordoom i Kopenhagenom zauzela 2. mesto i tako se domogla naredne faze takmičenja. Bilo je neizvesno, a uprkos porazu Zenita i pobedi Slavije u poslednjem kolu grupne faze, Česi su zauzeli 2. mesto na tabeli.

Ono što bi posebno trebalo da se istakne jeste forma Genka, koji na svom stadionu ima čak 5 pobeda na poslednjih 6 susreta, a od toga je svega jedna pobeda na prijateljskom susretu.

Da ne bude bilo kakve zabune, i Slavija ima isti broj pobeda na istom broju susreta, na strani, ali su čak 2 susreta prijateljska, a jedan susret je u okviru Atlantic Cup-a koji i nije toliko merodavan za formu. Ipak, da rezultati stoje, stoje, to je činjenica koju ne možemo da opovrgnemo.

Najveći problem za goste biće izostanci, loš rezultat iz prvog meča i podatak da se utakmica igra u Belgiji. Genk ima iskustva sa ovakvim susretima, moraće da bude obazriv jer ga i najmanja greška može koštati prolaska dalje. Što se izostanaka tiče, oni su sledeći. Za Genk neće igrati Sander Berge (30n/2g/4a, defanzivni vezni) i Pierre Desiré Zebli (3n/0g/0a, defanzivni vezni). Za Slaviju neće igrati Jan Sykora (17n/2g/5a, desni vezni), Muris Mešanović (7n/1g/0a, centarfor), Jakub Hromada (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Stanislav Tecl (13n/3g/3a, centarfor) i Michael Ngadeu Ngadjui (27n/0g/2a, centralni bek).

Nadamo se da će ovde veliki faktor za konačan ishod da bude atmosfera, domaći teren, ali i kompletnost tima kojom Genk može da se pohvali. Zbog svega navedenog, smatramo da će na kraju izaći kao pobednik, te se plasirati u narednu fazu.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika: Kvota da će se Genk plasirati u narednu fazu iznosi 1.75, a nadamo se da će propuštene prilike iz prvog meča večeras uspeti da realizuje. Pazite se, u pitanju je Liga Evrope, te morate biti duplo obazriviji nego inače, jer je reč o možda i najzahtevnijem takmičenju za prognozu.

Kraj – 1:4

KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje