utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u velikim problemima pred nastavak sezone

Za noćas smo vam spremili jedan info tip iz jedne egzotične zemlje kakva je Meksiko.

Naime reč je o duelu prve lige Meksika između ekipa Queretara i Atl San Luisa.

Sigurno ste do sada čuli šta se dogodilo na prošloj utakmici na kojoj je Queretaro bio domaćin. Na toj utakmici između Queretara i Atlasa izbili su nezapamćeni neredi koji su se odvijali kako na tribinama tako i na samom terenu. Epilog tuče navijača je bio, po nekim izvorima, 26 povređenih, od kojih 10 teško. Toliko je bio visok nivo brutalnosti da su tukli i žene i decu. Ta navijačka divljanja su dovela do velikih potresa u Meksičkom fudbalu, čak su doveli i do toga da Fifa razmisli o kandidaturi Meksika za domaćina svetskog prvenstva 2026. godine. Da bi Meksička vlada pokazala da zna kako sa huliganima doneli su do sada nezapamćene kazne.

Ekipa Queretara je kažnjena sa zabranom igranja na svom terenu, pa će oni ostatak svojih mečeva gde su nominalno domaćini igrati u nekom drugom gradu i to bez prisustva svojih navijača. Takođe celokupni upravni odbor zajedno sa vlasnicima kluba i svima oko kluba su izbačeni iz fudbala narednih 5 godina, a Queretaro je dužan da u narednih godinu dana nađe novi upravni odbor zajedno sa vlasnikom. Do tada će ih privremeno držati stari vlasnici koji su bili pre ovih suspendovanih. 

Sigurno da su sva ova dešavanja uticala i na ekipu koja nije mogla mirne glave da se priprema za nastavak šampionata. Svedoci ste da često nemiri oko kluba utiču i na same igrače i da ne pružaju svoj maksimu.

Što se ovog meča tiče, reč je generalno o izjednačenim timovima, a s obzirom na to da Queretaro nema prednost domaćeg terena blaga prednost ide na Atl San Luis. Probaćemo sa duplom šansom X2 ili sa W (winer 2).

Predlog:

Queretaro-Atl San Luis

X2 @ 1.42 – 2:1

W2 @ 1.85 (ako bude nerešeno kvota 1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje