nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva meča gde jedan od timova ima velikih problema sa izostancima danas!

Danas dva meča u okviru jednog članka gde timovi imaju velikih problema sa izostancima, radi se o mečevima uz košarke. Mečeve možete preuzeti okvirno do 18:30!

1 PREMIUM: Radi se o susretu Eurocupa, koji počinje od 18:30, a sastaju se Cedevita Olimpija i Nanter. Do sada je Cedevita ostvarila skor 1 pobedu i 2 poraza, a imaju i utakmicu manje, sa druge strane francuski Nanter je odigrao 4 utakmice, slavio je jednom uz 3 poraza, od čega dva u gostima, od Promitheasa 16 razlike i od Gran Canarie 12 razlike. Za danas je Nanter u velikom problemu, naime oni će na ovom meču biti bez 7 igrača koji su zaraženi kovidom plus bez prvog trenera tima, oni su dodali na spisak trojicu omladinaca tako da će danas biti sa 5 igrača sa profesionalnim ugovorima, od kojih Samuel nije trenirao 3 nedelje jer je bio u karantinu zbog korone. Cedevita je danas kompletna jer je probleme sa koronom već prebrodila. Hendikep (-17.5) koji nude kladionice danas je po nama lako dostižan u ovakvoj situaciji.

75:63

LINK do vesti!

2 PREMIUM: I drugi meč je iz košarke, ovog puta meč koji se igra od 19 časova, a sastaju se ženski tim Helsingborga i ženski tim Umea, u pitanju je meč u okviru 5.kola. Helsingborg je do sada odigrao samo 3 meča i u sva tri je poražen, uz koš razliku 176:235. Sa druge strane ekipa Umea se nalazi na 7.mestu sa učinkom od 2 pobede i 2 poraza uz koš razliku 313:312. Vest koja nam stiže iz Švedske kaže da je trener domaćeg tima Vili Touminen i nekoliko igračica u karantinu zbog simptoma koji ukazuju na kovid, pa danas neće moći da nastupe, što je već slab tim domaćina još više oslabilo. U ovakvoj situaciji sve osim visoke pobede gošći bi po nama bilo iznenađenje, iako je hendikep dosta skočio, pa sada iznosti čak +21 na domaći tim, smatramo da bi gošće to mogle iskoristiti i doći do ubedljivog slavlja, mada ni opklada na manje od 148,5 poena u ovakvoj situaciji nije loša opklada.

66:103

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje