nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (11.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


M. James (Monaco) 15.5+, 17.5+, 17pts

Nije ga zanimao rekord, 12 asistencija


Iz par razloga vijam Mikea. Pre svega, Monacu treba pobeda radi što boljeg plasmana na krajnoj tabeli što će biti dobro za domaći teren i dalje doigravanje.

Potom, možda i jači razlog zbog kojeg sam svojovremeno jurio Alexey Shveda pre par godina, pretpostavićete – titula najboljeg strelca Evrolige.

Trenutno je šuter Markus Howard ispred Mike Jamesa sa 19 poena u proseku, dok bek Monaca beleži 18,7 poena. Kada je u pitanju akumulativan broj poena, Howard je na 627, a James ima 618.

Kako Bayernu ovaj meč ne znači mnogo rezultatski, moguće je da će biti relaksiranija odbrana, a samim tim i izolacije za Jamesa (pod uslvoom da on zaista juri titulu najboljeg strelca).

Mike James je protiv Bayerna ove sezone postigao 28 poena

Howard će sa Baskoniom igrati protiv Virutsa, gde meč ima rezultatski značaj. U prvom meču ovih rivala, Markus je postigao 11 poena.


Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje