subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (28.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


S. Tonut (Milano) 5.5-❌️

Milano sa porazom Valencie nalazi se u dobrom krugu gde bi mogao nastaviti put ka Play-in poziciji, međutim danas idu na rivala koji im je direktan konkurent i očekujem malo tvrđi meč sa manje poena.

Milano je inicijalno označio kao upitne bekove Maodo Loa i Shabaz Nappiera, a danas deluje da će obojica imati prednost ispred iskusnog italijanskog beka. Naravno, nije nemoguće ovako nisku marginu da prebaci i sa 2 šuta, ali nadamo se da to neće biti slučaj.

Od dolaska Napiera u Milano, Tonut je odigrao 9 mečeva, a u 4 je bio dvocfiren iz različitih razloga. Kada je postigao 13 poena nije bilo Shieldsa i Mirotića, kada je imao 7 Mirotić i Lo su bili van stroja, kada je imao 13 svi su igrali ali je njegov usage rate bio dobar u pobedi nad Monacom, i kada je imao 6 nije bilo Maodo Loa.

Daleko od toga da je ovo promašena granica totalno, jer se kockamo sa šutem Tonuta. On je protiv Žalgirisa ove sezone imao 5 poena, dok prošlu sezonu ne možemo porediti kada je imao 8 jer je roster bio totalno drugačiji.


C. Moneke (Baskonia) alt 11.5+ ❌️

Računajući i ACB ligu, na 3 meča nije postigao trojku. Protiv Efesa je ove sezone dao 13 poena.

S. Larkin (Efes) alt 13.5+✅️

Prošli meč je totalno podbaci u duploj nedelji kada je imao 0 poena, a pre toga meč sa 15 poena protiv mnogo jače odbrane kakva je Olmpijakosova. Kontra Baskonie je postigao 23 poena tada bez Clyburna, ali verujemo da voli obruče u Baskiji gde je prošle sezone imao 21 poen.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje