subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (7.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Williams (PAO) 10.5-, alt 12.5- , kladionica Maxbet, 7pts

Glavni razlog zašto biramo D-Willa jeste njegova sporadična forma (uostalom kao i većeg dela ekipe), kao i apsolutna nevažnost meča za bilo kakav plasman grčke ekipe.

Danas bi trebalo da zaigra i D. Agravanis koji je igrao na utakmici grčkog šampionata i pokriva istu poziciju kao i Williams. Od visokih igrača tu su i Papagianis i Gudaitis na poziciji centra.

Prvi strelac ekipe D. Bacon igra, a u sastav bi trebalo da se vrate i N. Wolters i M. Ponitka na pozicji pleja, odnosno krilnoj poziciji.

Na poslednjih 5 mečeva Evrolige, Williams je beležio: 13, 13, i potom 3 meča ispod margine sa 9, 5 i 8 poena. Istina je, ALBA igra u brzom tempu, ali na poziciji PF bi trebalo biti Olinde i Thiemann na njemu.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje