ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (utorak)

Predlog izgledne šanse za prolaz


Pad

PJ se bori sa manjom povredom i to je bio razlog njegovog odsustva u subotu protiv FMP-a.

Njegove poenterske brojke jesu skočile, ali sada povartkom Puntera i dolaskom Cabocla ne očekujemo ga konstatno dvocifrenog.

U prošlom meču sa PAO postigao je 16 poena uključujući produžetke. Kada poredimo Monaco i PAO, uočavamo da je ekipa iz Kneževine definitivno bolja defanzivno i tu tražimo naš minus. Alpha Diallo je jedan od igrača koju mu itekako može parirati.

Duplo je kolo, i ne očekujemo ga više od 20ak minuta na parketu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje