nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1 (2020/21): Najava, izostanci i prognoza – petak (16.10.2020)

Danas na programu dva meča u okviru Francuske Lige 1, a mi vam donosimu, analizu oba meča, izostanke igrača, kao i predloge za klađenje. Kvote koje su predložene su 2,00 i 2,20! Mečeve možete preuzeti do 19 časova kada počinje prvi susret!


19:00 Dižon – Ren

Ekipa Dižona igra jako lošu sezonu, a u mnogome mogu da zahvale tome što su od početka sezone uglavnom igrali bez nekoliko bitnih igrača svaki meč, pre svega treba navesti dugo neigranje dvojice najboljih igrača iz prošle sezone Mame Baldea i Tavaresa (otišao polovinom septembra u Saudijsku Arabiju), koji su odsustvovali zbog povreda. Oni se trenutno nalaze na poslednjem 20.mesto u liig sa učinkom od 0 pobeda, 1 remija i 5 poraza, imaju gol razliku 3:13. Uz sve to prva dva golmana tima napustila su tim krajem septembra, Gomis je pojačao Ren, dok je Runarson postao golman Arsenala.

Za današnji meč terener tima ne može da računa na sledeće igrače: A. Ngouyamsa (2/0/0 odbrana), W. Lautoa (6/0/0 odbrana), Amalfitano (2/0/0 sredina), Dobre (3/0/0 sredina), Benzia (0/0/0 napad), Asale (3/0/0 napad).

Što se tiče Rena, ovaj klub proživljava sjajne trenutke ove sezone, igraće Ligu šampiona, a trenutno su 1. na tabeli Francuske lige 1, igraju jako dobro, ali nešto što bi moglo da ih poremeti mogao bi da bude odlazak krilnog napadača Rafinje koji je pojačao Lids poslednjeg dana prelaznog roka, a imao je jako važnu ulogu u timu. Oni imaju skor 4 pobede i 2 remija i sjajnu gol razliku od 14 datih i 7 primljenih golova. Ekipu Rena za četiri dana očekuje meč Lige šampiona na domaćem terenu protiv Krasnodara. Uz pomenutog Rafinju, tim je napustio i prvi golman Mendi koji je pojačao Čelzi, ali je kao zamena stigao njegov zemljak Gomis iz redova Dižona. Uz to napad je pojačan 18-godišnjim igračem Anderlehta, Doku-om koji bi trebalo da predstavlja zamenu za Rafinju.

Izostanci igrača:Da Silva(6/2/0odbrana), Nyamsi(0/0/0 odbrana), Niang (1/0/0 napad) Terrier (4/0/1), N’Zonzi (6/1/0 sredina)

Ono što je zanimljivo to je tradicija, ekipa Rena je poražena od Dižona na prethodna četiri gostovanja ovom timu.

Mišljenje urednika: Razlika u kvalitetu je nesumnjivo na strani gosta, ali više je razloga zašto treba biti oprezan na ovom meču sa odabirom tipa, goste čeka meč LŠ, pa će igrači verovatno mislima biti i u tom meču, igrač koji je rešavao puno utakmica Rafinja više nije tu, a ima izostanaka još nekih bitnih igrača, tradicija nam govori da Dižon nije baš ugodan rival gostima, pa zbog svega navedeno predalžemo igru na golove i to igru GG&1+II (oba tima daju gol i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) po kvoti 2,00

1:1 (0:1)


21:00 Nim – PSŽ

Tim Nima nije ni izbliza onaj tim koji je ulaskom u Ligu pre dve sezone pravio dar mar i bio jako prijatno iznenađenje, iako su u poslednja tri meča, malo popravili utisak posle ne baš sjajnog starta sezone. Trenutno su na 13. mestu sa 2 pobede, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 9:7. Na domaćem terenu su ostvarili učinak od 1 pobede, 1 remija i 1 poraza i gol razliku 7:5. Pred sam kraj prelaznog roka doveli su nekoliko pojačanja, pa se mogu očekivati stabilnije igre nego što je to bilo u prva tri kola.

Za današnji meč trener tima ne može da računa na Sidy Sarr-a (3/0/0 sredina), prvog strelca i prvog asistenta tima Zinedine Ferhata (6/3/2 sredina), Y. Benrahou (4/0/0 sredina)

Pariz Sen Žermen je posle dva startna ,,korona“ poraza, zbio svoje redove i vezao 4 pobede, trenutno su na 4.mestu sa 4 pobede i 2 poraza uz gol razliku 12:3. U gostima su odigrali tri meča i ostvarili učinak 2-0-1 (5:1). Jasno je da su Parižani u najjačem sastavu prvi tim lige i to niko ne dovodi u sumnju mada su pokazali ranjivosti kada ostanu bez prvih zvezdi tima, ni danas neće biti kompletni, a očekuje ih i meč Lige šampiona za par dana protiv Mančester Junajteda.

Za danas u timu neće biti: Markinjos (4/1/0 odbrana – povreda), Kurzawa (2/0/0 suspenzija), Kehrer (2/0/0 odbrana -povreda), Bernat (3/0/0 odbrana – povreda) Verati (5/0/0 sredina – povreda), Andre Herera (6/0/0 sredina -kovid19), Di Maria (4/1/1 sredina – suspenzija), Dreksler (5/2/0 sredina – povreda), Danilo Pereira (0/0/0 sredina – kovid19), Mauro Ikardi (4/2/0 – napad – povreda). Pod znakom pitanja je nastup defanzivca Dagbe (5/0/0 – obrana – čeka test na kovid19)

https://www.psg.fr/equipes/equipe-premiere/content/thomas-tuchel-je-veux-une-equipe-ambitieuse-psg-match-conference-de-presse-ligue-1-nimes

Očekivana postava: Navas – Kimpembe, Diallo, Florenzi, Baker – Paredes, Gueye, Sarabia, Neymar, Mbape, Ruiz

Mišljenje urednika: Slična situacija sa sastavom tima kod Parižana bila je i u prva dva kola, kada je veliki broj igrača zbog kovida bio odsutan, rezultate znamo, ovoga puta prednost je što su Neymar i Mbape spremni da igraju, a to je velika razlika u odnosu na bilo koji tim, domaćin će bez svog najboljeg igrača Ferhata biti bezopasan, ali ne očekujemo da se previše otvori, već da će pokušati da iznenadi PSŽ preko kontranapada, naš predlog na ovom meču je igra X2&2> (nerešeno ili pobeda PSŽ-a i više golova u drugom poluvremenu) po kvoti 2,20!

0:4 (0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje