ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava mečeva, izostanci i prognoza (SUBOTA)

Danas na programu dva meča, mi smo ih analizirali za vas, uz izostanke imate i predloge za klađenje.


17:00 Nica – Bordo

Dolaza trener Lila iz prošle sezone u Nicu, uz nekoliko sjajnih pojačanja dodatno je podigao kvalitet ovog tima, koji je i prošle sezone igra poprilično dobro. Ovu sezonu počeli su sa remijem protiv Remsa, da bi u drugom kolu deklasirali u gostima šampiona Francuske, ekipu Lila sa 0:4, potom je usledio prekinuti meč, derbi Azurne obale, protiv Marseja u kojem je Nica vodila 1:0, ali meč nije završen i čeka se odluka u vezi tog susreta. Za sada igra Nice deluje dopadljivo i ne bi bilo čudno da zauzmu mesto tima koji uz PSŽ igra najbolji fudbal u zemlji ,,galskih petlova“.

Što se tiče izostanaka, danas će od standaradnih igrača izostati samo defanzivac Atal (3/0/0).

Što se tiče Bordoa, oni su tim koji ima puno problema unutar kluba, pre svega sa finansijama, a to se odrazilo i na rezultate tima na startu lige, zabeležili su dva remija i poraz uz gol razliku 3:5. Najpre su u prvom kolu poraženi na domaćem terenu od novajlije u ligi Cleremonta 0:2, da bi potom odigrali nerešeno na strani sa Marsejom 2:2, a u prošlom kolu ponovo na domaćem terenu odigrali 1:1 sa Anžeom.

Od igrača koji su počeli sva tri susreta izostaće Bašić (3/0/0) koji je otišao iz kluba, a faliće i napadač Traore (1/0/0), takođe od početka sezone u timu nema standardnog štopera iz prošle sezone Baysse-a (prošle godine 31/2/2), potom napadača Maye (17/2/0 prošle godine).

Zaključak i predlog za klađenje: Tim Nice zaista dobro izgleda na početku sezone i stilom igre podseća na Lil iz prošle sezone, igrači poput Dolberga, Klajverta, Gouiria, Dantea, Todiboa i ostalih svakako da predstavljuju problem i za mnogo jače ekipe od Bordoa, tako da je naš predlog za danas pobeda domaćina po kvoti 1,80.

4:0


21:00 Marsej – Sent Etijen

U ne tako dalekoj prošlosti ovo je bio jedan od derbija Lige 1, ali u sadašnjosti domaći tim je bar na papiru daleko snažniji tim od slavnog gosta. Marsej je takmičenje počeo sa pobedom i remije i prekidom meča u Nici, pobedili su Monpelje u gostima 2:3, a potom remizirali 2:2 protiv Bordoa, deluje da je timu veliki problem igra u defanzivi i to je upravo ono što će trener morati da sredi ukoliko želi da tim bude konkurentan u ligi. Što se ofanzive tiče, sam kvalitet igrača u ovom delu tima, dovoljan je garancija da tu ne bi trebalo da bude preteranih problema, što su i pokazala prva dva kola u kojima je Marsej postigao 5 golova, a istakli su se Payet i Under.

Za današnji meč tim Marseja neće moći da računa na suspendovanog defanzivca Balerdia (2/0/0), а оd početka sezone je van tima prvi štoper Ćaleta Car, kao i najbolji strelac iz prošle sezone Arkadius Milik.

Što se tiče Sent Etijena, nekada slavni francuski tim ne liči na sebe već nekoliko sezona unazad. Oni su ove sezone u prva tri kola zabeležili tri nerešena ishoda uz gol razliku 4:4. Na domaćem terenu odigrali su nerešeno sa Lorijanom i Liliom po 1:1, dok su u gostima odigrali 2:2 protiv Lensa. Tim slično poput Marseja teško uspeva da sačuva svoju mrežu, a u svakom meču je postigao najmanje po gol, što i ne treba da čudi jer u napadu imaju proverene napadaču u ovoj ligi, Khazria, Bouandu i Hammoumu.

Za današnji meč trener gosta ne može da računa na veznjake Bodebouza (1/0/0) i Diousia (1/0/0) koji su poslati u rezervni tim, kao ni na veznjaka Moueffeka koji nije odigrao ni minutu do sad.

Što se tiče ovog susreta po dosadašnjim mečevima deluje da će biti golova, iako nas Francuska liga uči da to nikad nije pravilo. Ipak zbog katastrofalne odbrane oba tima koje mogu od svakog rivala da prime pogodak, danas se ovde opredeljujemo za igru GG po kvoti 1,80, a na to nam ukazuju i mečevi oba tima do sada u ligi.

3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje