sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost danas bez 9 igrača

Domaćin u poslednje vreme igra po sistemu toplo – hladno, ali mu kladionice daju ulogu favorita, a pritom je kvota na njegovu pobedu u konstantnom padu. Gost se sa druge strane suočava sa ozbiljnim problemima i izostankom 9 igrača: 4 igrača su povređena, 3 igrača su napustila klub, dok su dva igrača suspendovana. Od pomenuta 9 igrača: 4 su odbrambena, dok 5 igrača igraju u veznom redu. Ovaj meč možete najkasnije odigrati do 16 časova po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16h u okviru English League One (Engleska 3) sastati ekipe Rochdale i Bolton – duel dva tima sa donjeg dela tabele. Rochdale se nalazi na 18. mestu sa 25 osvojena boda od kojih je samo 9 osvojio kao domaćin – što je pokazatelj da loše igra pred svojim navijačima. Ima prosek od 2.8 golova po meču. Bolton je na poslednjem 23. mestu sa samo 7 boda, ali treba napomenuti da su mu 12 boda uzeta odlukom federacije. Kao gost ima skor od 1 pobede, 1 remija i 7 poraza uz prosek golova od 3.4 po meču. Pritom mu rivali u proseku postižu 3 gola po meču. Bolton danas neće moći da računa na 9 igrača, a u pitanju su: 4 povređena igrača – vezni igrači L. Bridcutt (11 meča / 0 golova) i A. Crawford (7/0) i odbrambeni igrači J. Hobbs (6/1) i J. Bunney, 3 igrača koja su napustila klub – vezista T. Verlinden (15/3) i odbrambeni igrači J. Wright (11/0) i J. Earl (9/0), kao ni na dva suspendovana igrača – veziste J. Lowe (19/0) i L. Murphy (17/2). 

Mišljenje urednika: Na vama je izbor adekvatnog tipa, a evidentno je da gost ima mnogo problema. Solidan izbor je mix igra 1X i 2+ koja donosi kvotu od @1.50 / MaxBet

2:0


Slika preuzeta sa sajta: https://no.m.wikipedia.org

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje