utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost u velikim problemima pred ovaj meč

Nastavljamo sa bet info tipovima. Prethodna tri tipa su bila dobitna, a nadamo se da će i ishod ovog današnjeg biti isti.

Još jednu veliku informaciju smo pronašli za vas i rešili da je podelimo. U pitanju je meč reprezentacija koje se takmiče u C ligi u okviru Lige Nacija.

18h Gruzija-Bugarska

Gruzija je godinama važila za jednog od liliputanaca kada je reč o reprezentatinom fudbalu,ali ako je suditi po trenutnom učinku to se polako menja. Novi selektor, slavni Wili Sanjol je seo na klupu Gruzije i bukvalno preporodio tim. Gruzija je jako dobro počela ovaj novi ciklus takmičenja. U prva tri kola isto toliko pobeda i trenutno ubedljivo prva pozicija na tabeli sa gol razlikom 12-2. Odigrali su Gruzijci zaista perfektno ovaj prvi deo takmičenja i sigurno da će na ovom meču pokušati da nastave u istom ritmu. Posebno je impresionirao njihov napad koji ima prosek od čak 4 gola po meču. Upravo su Bugari najgore prošli i to na svom stadionu gde su im Gruzijci dali čak 5 golova.

Bugari su počeli dosta loše, u prva tri meča samo dva osvojena boda. Koliko je Bugarski fudbal propao najbolje govori podatak da su na gostovanju Gibraltaru odigrali mršavih 1-1. E sad, ono bitnije, zbog čega i pišemo ovaj članak tiče se njihove reprezentacije. Naime, nakon sletanja na aerodrom u Tbilisiju selekcija Bugarske je put hotela krenula u dva autobusa. Jedan od vozača autobusa je izgubio kontrolu nad vozilom i doživeli su težu saobraćanu nesreću. Najteže je prošao Todor Nedelev koji se nalazi u bolnici. Ostali igrači su prošli sa lakšim povredama i po saopštenju koje je došlo od Bugarskog saveza svi su dobro. Pitanje je koliko će oni mentalno biti spremni za ovo teško gostovanje nakon ovakve traume koju su doživeli. Zasigurno da će selektor odmoriti igrače koji su učestvovali u ovoj saobraćajnoj nesreći što će dodatno oslabiti i ovako slabu selekciju Bugarske.

Prognoza: Gruzija je favorit na ovom meču svakako i bez ove saobraćajne nesreće i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 2+ @ 2.05 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje