nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 7 igrača, među kojima je i prvi golman!

Gosti će večeras da budu bez sedam fudbalera, među kojima je prvi golman ekipe, a generalno nisu u najboljoj rezultatskoj formi, te ih očekuje strašno težak duel večeras. Naš predlog je kvote 1.60, a članak možete da otvarate do 19 časova.


Od 19 časova sastaće se Ludogorec i Botev Plovdiv u okviru 9. kola prvenstva Bugarske, a reč je o utakmici bugarskog prvenstva „Parva liga„. Nakon svega 6 odigranih utakmica, Ludogorec ima 12 osvojenih bodova, dok Botev ima 8 bodova iz 8 utakmica. Ukoliko domaćin uspe da ostvari tri pobede u naredna tri kola, biće daleko bliži prvoplasiranoj ekipi, Cherno More. U svakom slučaju, domaćin je u vrhu u ligi po broju postignutih golova, a broji ih čak 19 za 6 susreta. Ono što je još interesantnije je to da ovaj tim nema, makar u ovom delu sezone, igrača koji se ističe po broju golova, već ima veliki broj fudbalera sa nekoliko golova, tako da ne moraju u svakoj utakmici da se fokusiraju na pojedinca.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Ludogorec neće igrati Anton Nedyalkov (0n/0g/0a, levi bek), Kwadwo Duah (2n/0g/2a, centarfor) i Denny Gropper (0n/0g/0a, levi bek). Za Botev neće igrati Stanislav Rabotov (3n/0g/0a, centralni bek), Umeh Emmanuel (4n/0g/0a, centarfor), Réda Rabeï (5n/0g/1a, centralni vezni), Hidajet Hankić (6n/0g/0a, prvi golman), Dylan Mertens (0n/0g/0a, ofanzivni vezni), Amadou Doumbouya (1n/0g/0a, desno krilo) i Mohamed Brahimi (0n/0g/0a, levo krilo).

Na poslednjih 5 međusobnih duela Ludogorec nije imao problema, a ako u obzir uzmemo dobru napadačku formu, mnogobrojne golgeterske sposobnosti i izostanak gostujućih fudbalera, probaćemo sa predlogom „1D1+&D2+“ po kvoti 1.60, što znači da tipujemo da će domaćin da postigne barem 2 gola na utakmici, uz makar 1 gol u prvom poluvremenu.

2:2 (1:0)


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje