petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez 7 igrača u današnjem meču!

Gosti će u ovom meču biti lišeni usluga sedmorice igrača, uz to domaći tim koji će biti kompletan igra u dobroj formi, pa se nadamo da će to i danas iskorititi. Meč možete odigrati do 20:45.

Radi se o meču Škotske Premijer lige, a od 20:45 se sastaju u okviru 26.kola ekipe Livingstona i Sent Mirena.

Pozicija na tabeli domaćina: Ekipa Livingstona nalazi se na 5.mestu sa skorom 9 pobeda, 7 remija i 9 poraza uz gol razliku 36:33. Veoma je blizu tome da izbori mesto u plejofu jer beži sedmoplasiranom Kilmarnoku 5 bodova, ali još ima da se igra.

Skor na domaćem terenu: Ekipa Livingstona je uz velikane Rendžers i Seltik, najbolji domaćin lige, imaju skor 7 pobeda, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 15:5. Primili su najmanje golova u ligi kada su domaćini.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ako pogledamo samo takmičenje u okviru Škotske lige, oni su zabeležili 4 pobede i 1 poraz u poslednjih 5 mečeva. Uz to odigrali su i dva meča u kupu u tom periodu i zabeležili pobedu i poraz.

Izostanci: Devlin (10/0/0 odbrana), Erskine (10/0/1 – 3 puta starter)


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa Sent Mirena nalazi se na 10.mestu sa 22 boda, imaju učinak 5 pobeda, 7 remija i 13 poraza uz gol razlika 20:33.

Skor na gostujućem terenu: Jedan su od lošijih gostiju u ligi, imaju 1 pobedu, 2 remija i 9 poraza uz gol razliku 8:20.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ako pogledamo samo mečeve u ligi, Sent Miren ima 3 remija i po jednu pobedu i poraz u poslednjih 5 mečeva, uz to u kupu su savladali niželigaša Broksburn i remizirali sa Madervilom 1:1.

Izostanci: Za današnji meč trener ovog tima ne može da računa na 7 igrača, to su defanzivac MacKenzie (10/0/0 – drugi po minutaži među defanzivcima), potom na vezne igrače Flynn-a (22/0/3 – drugi asistent tima) i Magennis (22/1/1), kao i McGinna (9/0/0), uz to napadač Seifedin Chabbi koji je stigao iz Gaziantepa nije sanirao povredu sa kojom je stigao, kao i Ross Wallace, uz to pod znakom pitanja je i nastup defanzivca Lee Hodsona (2/0/0) koji je na prošlom meču doživeo povredu.


Mišljenje urednika: Smatramo da je jedan od najboljih domaćina u ligi – Livingston danas veći favorit nego što to pokazuju kvote, oslabljeni Sent Miren koji je i inače slab na gostovanjima mogao bi i danas vrlo lako da ostane bez bodova, a čini se da tandem Dykes i Lawles i danas mogu do pogodaka protiv slabe odbrane gosta. PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

2:1


Foto: Image by Pham Trung Kien from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje