nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez prvog golmana i prvog strelca tima, uz još par izostanaka!

Jedan tim će danas igrati bez prvog golmana, prvog strelca i asistenta tima i još nekoliko igrača, dok je drugi tim u punom sastavu. Meč okvirno možete preuzeti do 20:30, a predložene kvote su 1,77 i 2,10.

Juve Stabia je počela novu sezonu pobedom u gostima protiv Monterosia 1:3 i na jako dobar način najavila da bi i ove sezone mogla do plejof mesta, prošle godine bili su 10. i poraženi su već na startu plejofa, ali uz dosta izostanaka i problema sa sastavom tima. Prošle godine na domaćem terenu imali su skor 7 pobeda, 6 remija i 6 poraza uz gol razliku 22:22. Tim je kompletan pred ovaj meč.

Sa druge strane, tim Avelina je u prvom kolu doživeo poraz na svom terenu od Latine 0:2 i tako na ne baš najbolji način ušao u tekuću sezonu. Prošlu sezonu su završili na 14.mestu, a u plejof nisu stigli najviše zahvaljujući seriji od 4 vezana poraza na kraju sezone, ali i zbog činjenice da su u gostima igrali jako loše i zabeležili 4 pobede, 4 remija i čak 11 poraza uz gol razliku 23:33. Za danas u timu neće imati prvog golmana iz prošle sezone Paskvala Pane-a (23u/0g/0a), potom pojačanje u defanzivi Falboa (0u/0g/0a), u veznom redu će faliti jedan od najstandardnijih igrača prošle godine F. Casarini (37u/4g/0a), kao i D. Mazzocco (13u/1g/0a), dok u napadu nema prvog strelca i asistenta tima iz prošle sezone R. Russoa (32u/6g/6a)

Mišljenje urednika: Kladionice su kao blagog favorita postavile gosta što po nama oni danas svakako nisu, izostanak Casarinia i Russoa su dva jako ozbiljna udarca za kvalitet tima, pa je po nama Juve Stabia danas u prednosti, a naš predlog je igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,77, uz to možete pokušati i sa jačom kvotom na igru p/k1, a ona je 2,10.

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje