petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez šestorice, domaćin neporažen na 80% susreta kod kuće!

Gosti večeras bez šestorice fudbalera (među njima je i kapiten ekipe), a domaćin uz jako mali broj izostanaka ulazi u ovaj meč. Uz to, domaćin je ove sezone kod kuće poražen na svega 20% utakmica u prvenstvu. Naša predložena kvota je 1.75, a utakmica je na programu od 19 časova po našem vremenu.


Reč je o utakmici 12. kola francuskog prvenstva „Ligue 2„, odnosno, druge lige Francuske. Sastaće se Rodez i Sochaux od 19 časova po našem vremenu, a situacija na tabeli je povoljnija za goste, koji zauzimaju 2. mesto na tabeli uz 23 osvojena boda, dok je prvi Toulouse sa 24 boda. Rodez je na 15. mestu, i dalje daleko od zone ispadanja, ali uz nešto lošije rezultate iz čije serije svakako treba da se trgne.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Interesantno je da Rodez dosta dobro igra kod kuće, igra tvrdo i ima 6 bodova iz 5 duela, odnosno 1 pobedu, 3 remija i 1 poraz uz gol razliku 4:5. Na strani igra još bolje, odnosno ima 7 bodova iz 6 duela, dok su gosti 3. u ligi i ako se porede utakmice kod kuće, i utakmice isključivo u gostima.

Ono što je zanimljivo jesu izostanci, a za FC Sochaux-Montbéliard neće igrati Alan Virginius (7n/2g/1a, levo krilo), Joseph Lopy (7n/0g/0a, centralni vezni), Younès Kaabouni (7n/0g/1a, defanzivni vezni), Nathan Zohoré (1n/0g/0a, centralni bek), Rassoul Ndiaye (9n/1g/0a, centralni vezni) i Gaëtan Weissbeck (11n/3g/1a, ofanzivni vezni, kapiten). Za Rodez AF neće igrati Killian Corredor (1n/0g/0a, centarfor) i Alan Kerouedan (4n/0g/0a, levo krilo).

Dvadesettrogodišnji Lucas Buades svakako je jedna od najvećih pretnji za gol gostiju, kao i Clement Depres i Florian David, a svi imaju dvocifren broj golova u ligi ove sezone. Bilo kako bilo, Francuzi su dosta nepredvidivi, pogotovo kada je reč o utakmicama gde imamo ekipu koja je na vrhu tabele, i igra protiv ekipe koja je bliže dnu. Stoga, daleko od toga da bismo otpisali Rodez, već ćemo tipovati baš na njih, da će uspeti da ostanu neporaženi. Ne očekujemo preterano veliku goleadu, pa ćemo probati sa predlogom „1X&0-3“ po kvoti 1.75, a vama predlažemo da tipujete shodno onome što očekujete, naravno.

0:1

Izvor: http://www.fcsochaux.fr/fr/index.php/article/16411


Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Photo by Vienna Reyes on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje