ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti će igrati bez desetorice igrača danas protiv jakog protivnika

Gosti će danas morati da igraju bez destorice igrača, devetorica su povređeni dok jedan odrađuje suspenziju, meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložene kvote su 1,55 i 1,85

Kaen je ušao sjajno u sezonu Lige 2 i do sada su na skoru od 3 pobede iz isto toliko mečeva, dali su 6 golova i nisu primili nijedan. Jedni su od kandidata za ulaza u Ligu 1, iako je tek početak sezone. Van tima su samo igrači koji do sada nisu igrali nijedan meč ove sezone, pa će trener moći da izađe sa najjačim sastavom.

AC Ajaccio je u sezonu krenuo ,,toplo-hladno“, iako se može reći da skor od 1 pobede i 2 remija nije loš, igraju dosta tvrdo i imaju gol razliku 2 data i 1 primljen gol. Ono što će im danas biti problem jesu izostanci igrača, faliće ih čak 10, od kojih je dosta njih igralo već ove sezone, u defanzivi nema Quempera (2u/0g/0a), Youssoufa (2u/0g/0a), Mayemboa (1u/0g/0a), u veznom redu fali suspendovani B.Casanova (3u/0g/0a), Marchetti (3u/0g/0a), J.Folcarelli (3u/0g/0a), kao i napadač Touzghar (2u/1g/0a), uz njih nema ni Campaninia (odbrana), Barreta i Jacoba (sredina).

Na prethodna 4 meča kada je dočekao Ažaksio, Kaen je tri puta slavio uz jedan remi, a svaki put je bilo 0-2 gola.

Mišljenje urednika: Odlično otvaranje sezone i tri pobede sigurno su domaćinu podigle samopouzdanje, uz to igraju dosta čvrsto baš kao i današnji gost, pa ne treba očekivati goleadu, osnovni predlog je igra 1X&0-3 po kvoti 1,55 (za hrabrije može i 1X&0-2), uz to pokušaćemo i sa pobedom domaćina po kvoti 1,85.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje