petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sa neuigranim rezervistima danas, bez prvotimaca!

Gosti će danas odigrati meč sa rezervistima koji su uz to i neuigrani, nema prvotimaca u ekipe, meč možete preuzeti do 18 časova, a predložena kvota je 2,20!

Radi se o susretu kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem se sastaju Lincoln Red Imps sa Gibralatara i ekipa Prištine iz Autonomne Pokrajne Kosovo i Metohija, meč počinje od 18 časova.

Ekipa Lincoln Red Imps je prošlu sezonu završio na 3.mestu sa skorom 13 pobeda i 4 poraza uz gol razliku 68:15, godinama su jedan od vodećih klubova u ovoj zemlji. Što se tiče sastava kombinacija Španaca i momaka iz Gibraltara, sa nekoliko internacionalaca iz Gane, Nigerije i USA-a, procenjena vrednost tima je 925 000 evra. U prethodnim sezonama ovaj tim je umeo da bude nezogdan po mnogo kvalietnije rivale na svom terenu, pa su odigrali dva remija u kvalifikacijama za Ligu Evorpe protiv AEL Larnake 1:1 i protiv TNS 1:1, dok su od Ararata poraženi 1:0, još zanimljivije su kvalifikacije za Ligu šampiona, gde su uspeli da 2016-te pobede estonsku Floru 2:0, pa potom i moćni Seltik 1:0.

Što se tiče ekipe Prištine, oni su u ligi AP Kosovo i Metohija zauzeli 4.mesto, a pred ovaj meč veliki problem im pravi virus covid19, naime meč ovih rivala trebao je da se odigra već ranije, ali je čak 8 igrača ovog tima bilo pozitivno na  virus, pa su zbog toga imali neprijatnosti čak i u hotelu gde su odesli jer vlasnik nije hteo da ih primi nazad. Potom su se svi vratili za Prištinu, da bi po utvrđivanju novog datuma, ponovo krenuli put Gibraltara, ovog puta bez IJEDNOG igrača koji je išao prvi put, ali sa pozajmljenjim fudbalerima iz ostalih klubova sa Kosova i Metohije i Albanije.

Mišljenje urednika: Iako su prethodno kladionice mnogo manje favorizovale domaćina, sada je situacija sasvim obrnuta jer će oni praktično igrati meč sa timom koji nikada nije igrao zajedno, naš predlog je pobeda Lincoln Red Imps-a po kvoti 2,20!


Foto: Photo by Ryan Vinson from FreeImages

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje