petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti u ovaj meč ulaze sa svega 15 igrača, a domaćin je raspucan!

Kao što piše i u naslovu članka, gosti u ovaj meč ulaze sa svega 15 igrača, odnosno bez petorice (među njima je i prvi strelac ekipe), a domaćin je raspucan i vrlo efikasan ove sezone, što su i sami gosti najavili na svom oficijalnom sajtu. Utakmica je na programu 10. oktobra od 13 časova, a naš predlog je kvote 1,80.


U pitanju je finski šampionat „Ykkonen„, a od 13 časova po našem vremenu pratićemo utakmicu EkenasMikkelin. Domaćin se nalazi na 6. mestu na tabeli uz 7 pobeda, 6 remija i 5 poraza, dok ima gol razliku 34:20. Gost se nalazi na 7. mestu uz 7 pobeda, 4 remija i 6 poraza, a gol razlika ove ekipe je 21:21. Dakle, nema još puno do kraja šampionata ove zemlje, a reč je o drugoj ligi, za sve koji nisu sigurni. Prva ekipa će da izbori direktan plasman u viši rang, a druga ide u plej-of. Situacija je takva da su obe ekipe u sigurnoj zoni, a plasman u viši rang nije toliko realan ove sezone, pa čak ni u teoriji.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o golovima, na utakmicama Ekenasa u proseku viđamo 3 gola po meču, a 2.5 je prosečna cifra za ekipu Mikkelin. Ono što je posebno interesantno jeste što Ekenas kod kuće igra sjajno, na poslednjih 5 susreta ima 4 pobede i 1 remi, a pobede su bile rezultatima 2:1, 3:0, 2:0 i 5:0, dakle, prilično sigurno.

Kada govorimo o izostancima, za Mikkelin neće igrati Irfan Sadik (12n/5g/1a, centarfor), Vincent Bikana (13n/0g/0a, centralni bek), Antti-Ville Räisänen (21n/5g/4a, centralni vezni, najbolji strelac), Joonas Nissinen (16n/1g/1a, desno krilo) i Layon (0n/0g/0a, desno krilo). Gosti za ovaj meč u protokolu imaju svega 15 igrača, što je navedeno i na sajtu kluba. Takođe, na sajtu su naveli da su ofanzivci Ekenasa itekako raspoloženi, a to su Darren Smith (10 golova), Juuso Liukkonen (8 golova) i Ayabulela Konqobe (6 golova). Nema relevantnih podataka o postavi, niti o sastavu Ekenasa za ovaj meč.

Izvor: https://mikkelinpalloilijat.fi/reifer-ennakko-kauden-toiseksi-viimeisessa-vierasottelussa-vastassa-eif/

Sve u svemu, mišljenja smo da ovde Ekenas može da postigne minimalno 2 pogotka, a taj predlog se plaća kvotom 1.48, a mi predlažemo nešto veću kvotu i igru „1X&3+“ po kvoti 1.80 zbog domaćeg terena, velikog broja golova, gledajući prosek, kao i vrlo raspoloženog ofanzivnog kadra domaćih, ali i izostanaka gosta. Srećno!

3:0


Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje