petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti u problemima zbog igračkog kadra

Kao što piše i u naslovu članka, gosti će brojati veliki broj izostanaka večeras, a uz to će igrati protiv ekipe koja na svom stadionu beleži dobar skor i verujemo da može da ga nastavi. Predložena kvota je 1.73, a članak možete otvarati do ponoći.


U pitanju je 13. kolo argentinskog prvenstva „Copa de la Liga Profesional„, a od 1:30 ujutru po našem vremenu, sastaće se Newells Old Boys i San Lorenzo. Stanje na tabeli je trenutno takvo da se domaćin nalazi na 3. poziciji, dok su gosti na 10. mestu, nakon 12 odigranih utakmica. Newells je lepo započeo sezonu i ako je suditi na osnovu dosadašnjih rezultata, za očekivati je da se bori za sam vrh na kraju sezone. Večeras mogu da im idu u korist izostanci gostiju, kojih će biti dosta.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za CA San Lorenzo de Almagro neće igrati Ricardo Centurión (11n/2g/0a, levo krilo), Malcom Braida (11n/0g/1a, desno krilo), Adam Bareiro (21n/3g/2a, centarfor), Néstor Ortigoza (10n/1g/1a, defanzivni vezni), Ezequiel Cerutti (9n/1g/2a, desno krilo), Nicolás Fernández Mercau (12n/0g/0a, levi bek), Cristián Zapata (12n/1g/0a, centralni bek), Gabriel Rojas (6n/0g/0a, levi bek), Gonzalo Luján (3n/0g/0a, desni bek) i Gino Peruzzi (5n/0g/0a, desni bek). Za CA Newell’s Old Boys neće igrati Ramiro Sordo (9n/2g/1a, levo krilo), Jerónimo Cacciabue (3n/0g/0a, centralni vezni) i Ramiro Macagno (7n/0g/0a, golman).

Newells kod kuće na poslednjih 10 utakmica ima skor od 8 pobeda, 1 remija i 1 poraza, te se nadamo da će procenat od 80% dobijenih utakmica uspeti da poboljša večeras, novom pobedom. Deset izostanaka nije mala brojka, a kada se uzme u obzir to da su u pitanju fudbaleri sa dobrim minutažama, svakako da je sve na strani favorizovanog domaćina. Naš predlog je pobeda Newells-a po kvoti 1.73.

1:2


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje