petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona,najava,predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu je na programu drugi polufinalni meč gde će se opet sastati španski i engleski klub.

21h Liverpul-Viljareal

Šta reći za Redse. Jedna sjajna ekipa i još jedna sjajna sezona. Sezona se bliži kraju, a oni su u igri za sva 4 trofeja. Mislim da je to najbolji pokazatelj i najbolji dokaz njihove igre ove sezone. U oba Engleska kupa su ušli u završnicu, u Premijer ligi su drugi sa istim brojem bodova kao Siti i eto u Ligi Šampiona su u polufinalu. Klop je napravio jedan sjajan napadčki tim. Velika snaga Liverpula je to što bukvalno svaki igrač može da iskreira šansu i postigne gol,pogotovo tu mislim na bekove Trenta i Robertsona. Jako je teško rivalima da ih brane kada napadaju da toliko igrača. O ofanzivcima ne treba trošiti reči Salah,Mane,Žota i novopridošli Diaz su fantastični. Zaista jedna jako kvalitetna ekipa koja i nema nekih prevelikih mana. U prve dve nokaut faze su bolje odigrali na gostujućim terenima nego kući na Enfildu i to će morati da poprave. Moguće da je to tako bilo jer su revanši bili na njihovom stadionu, a u mečeve su ulazili sa prednošću. Bez obzira takva opuštanja ne smeju da se događaju,pogotovo ne protiv današnjeg rivala.

Viljareal igra sjajnu sezonu u Ligi Šampiona. U domaćem šampionatu su loši,daleko su od Evrope i njihova jedina šansa za izlazak sledeće sezone u Evropu jeste kroz Ligu Šampiona. U prilog tome ide i podatak da u domaćem šampionatu odmaraju svoje najbolje igrače baš zbog Lige Šampiona. Ovog vikenda nisu igrali tako da su odmorni došli u Liverpul. Viljareal je najbolji primer kombinacije mladosti i iskustva. Imaju kvalitetan tim koji predvodi iskusan trener Unai Emeri. Napravili su dva velika iznenađenja,videćemo hoće li uspeti i treće. Oba meča su odigrali identično. Kući su napali rivale, a u gostima su čekali. Igrali su povučeno i čekali svoju priliku. Eto u Minhenu svega 1 šut i 1 gol i to je to. Dovoljno za plasman dalje. Neverujem da će odstupati od tog stila igre. Bilo bi pogubno po njih da uđu u trku sa Liverpulom po terenu. Samo je Moreno van stoja tako da trener može da računa na najjači sastav.

Prognoza: Liverpul je kvalitetniji tim i mislim da neće nasesti na Viljarealove zamke,kao što su naseli Juve i Bajern. Trebalo bi da vidimo laganu pobedu domaćina.

Tip : 1 i 2+ @ 1.55 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje