četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez gotovo svih startera večeras!

Večeras će jedan od timova odigrati bez gotovo svih startera, razlog za to leži u novom meču koji je na programu u skorije vreme za ovaj tim, faliće prvi golman, nekoliko standardnih defanzivaca i veznjaka, kao i prvi strelac tima koji igra u napadu. Meč možete odigrati do kasnih večernjih sati, a po završetku će biti otključan.

Radi se o susretu 2.kola Kopa Libertadores takmičenja i to meču grupe B, gde će se od 23:15 odigrati meč između Bolivara i Tigrea.
Ekipa Bolivara je prema očekivanjima poražena u gostima od paragvajskog Guaranija, ali to nije nešto što je neočekivano, jer ekipa Bolivara prednost pre svega traži na domaćem terenu u La Pazu, na ogromnoj nadmorskoj visini gde često padaju i mnogo veći timovi na  3,640 metara. Pod vođstvom novog trenera Vivesa, tim igra jako efikasno i vrlo često sa jako puno pogodaka u obe mreže, tandem Marcos Riquelme i Arce su opasni pred svojim navijačima i svakom rivalu mogu lako da daju dosta golova.
Ekipa Tigrea iz Argentine, plasirala se u Kopa Libertadores, tako što je prošle godine osvojila Kup Superlige, a iste sezone je ispala iz lige (gleda se prosek bodova iz tri sezone) tako da imamo drugoligaša u najjačem takmičenju na kontinentu. Ono što je činjenica to je da su u prvom meču već poraženi od Palmeirasa na domaćem terenu, pa već deluje da su svoje šanse sveli na minumum, a očekuje ih i borba u domaćoj ligi zbog čega je trener rešio da na ovom meču odmori dosta startera i važnih igrača, poput prvog golmana Marineli (19/0), potom nema defanzivaca Perez (12/0), Moiraghi (10/0), Alcoba (17/0), potom veznih igrača D.Morales (16/2), Ortiza (15/0), Predigera (16/1), Cavalara (4/0), a nema ni prvog strelaca tima Deninga (16/8), kao ni Yordana (3/0), Larondoa (4/1).
Spisak igrača Tigrea za ovaj meč (izvor: https://twitter.com/catigreoficial/status/1236778560863469568/photo/1)

Mišljenje urednika: I da dolaze u najjačem sastavu igrači Tigrea bi bili autsajderi na meču, jer kao što smo rekli, mnogo jači i veći timovi padali su u La Pazu, pa smatramo da bi i danas Bolivar trebalo da ima baš lagan zadatak, što misle i kladionice koje znaju za ovu informaciju i kvote su oborili na baš niske granice, ali smo pronašli zanimljivu igru 1-1&3+ po kvoti 1,75, ali ukoliko ne volite kombinacije ili smatrate da imate neki bolji izbor na osnovu informacija, želimo vam svu sreću!

2:0 (0:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje