ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez 9 bitnih igrača, među njima prvi i treći strelac!

Jako teška utakmica za jedan tim, jer će da broje 9 bitnih izostanaka, a u pitanju su fudbaleri koji imaju izuzetno visoku minutažu ove sezone. Među njima nalaze se prvi i treći strelac ekipe. Članak možete da otvarate do 23 časa, a predložena kvota iznosi 1.88.


U pitanju je utakmica 24. kola brazilskog prvenstva „Serie A„, a tačno u ponoć po našem vremenu sastaće se Goias i Flamengo RJ. Stanje na tabeli je takvo da Goias zauzima tek 16. mesto i blizu je zone ispadanja, tj. ima bod više od Santosa, ali i utakmicu manje, dok im je i realna pretnja Vasco, koji ima 20 bodova i utakmicu manje. Sve u svemu, jako bitna utakmica za domaće jer bi imali priliku da se odvoje od dna, makar malo. Sa druge strane, Flamengo želi u top 4, gde se sada nalaze Botafogo, Palmeiras, Bragantino i Gremio, i sigurno da će im do kraja sezone to biti primarni cilj.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Razlog zbog kog izdvajamo ovu utakmicu jesu izostanci, a obe ekipe su imale mnogo mečeva iza sebe ove sezone, jer su, pored lige, iza njih Kup mečevi, kao i utakmice Copa Libertadoresa. Naime, za Goias neće igrati samo Raphael Guzzo (5n/0g/0a, centralni vezni) i Diego Gonçalves (30n/3g/1a, levo krilo). Za Flamengo neće igrati Allan (21n/0g/0a, defanzivni vezni), Erick Pulgar (31n/2g/2a, defanzivni vezni), Léo Pereira (39n/4g/2a, centralni bek), Giorgian de Arrascaeta (38n/8g/11a, ofanzivni vezni, treći strelac ekipe u ligi), Luiz Araújo (29n/3g/4a, desno krilo), Filipe Luís (17n/0g/0a, levi bek), Guillermo Varela (17n/0g/0a, desni bek), Gabriel Barbosa (46n/18g/1a, centarfor, prvi strelac ekipe u ligi) i Wesley (43n/2g/1a, centralni bek). Kao što možete da primetite, reč je o fudbalerima čije su minutaže velike ove sezone, tako da ćemo videti kako će to da utiče na igru na terenu.

Na poslednjih 13 utakmica kod kuće Goias ima svega 3 poraza, ali je Flamengo dosta čvrst na strani, te verujemo da ćemo gledati nešto zatvoreniji duel, kako i jednima i drugima znači svaki bod. Ipak, Goias nema pobedu protiv Flamenga gotovo 9 godina, a možda je baš večeras prilika da iznenadi navijače. Mi ćemo da probamo sa predlogom „1X&0-3“ po kvoti 1.88 jer češće igraju na mali broj golova, a uz to, nadamo se da mogu da ostanu neporaženi.

0:0


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje