ponedeljak, 15. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Superkup – Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


Z. LeDay (Partizan) 9.5+, 13pts

Odmah da se razumemo na startu teksta – ovo je čisto za odigravanje kako bi nam meč bio atraktivniji. Ovo je predlog koji ćete odigrati kako bi uporedo sa Ligom Šampiona pratili dešavanje i na ABA parketima.

Da opklada nije samo radi opklade, već par crtica koje me navode da je odigram jeste i činjenica da je Partizan u ovom finalu izuzetan favorit i sve osim pobede biće veliko iznenađenje.

Juče sam Zacha u privatnoj opkladi imao minus poena, a danas me naginje na plus i pored široke rotacije. Verujem da koliko god je ovo nevažan kup, Željko želi da ga osvoji i napravi dobru uvertiru pred start šampionata i Evrolige.

LeDay je juče odigrao celu prvu četvrtinu i start druge gde je zabeležio 4 poena za 12 minuta, a posle usled velike poenterske razlike u odnosu na Igokeu, nije ni ulazio u igru. Danas ga lično očekujuem na minimalno 18 minuta, a to je neko optimalno vreme u kojem je pokazao da može biti dvocfiren.

Prošle sezone je protiv SC Derbya beležio 15 i 7 u regularnom delu sezone, dok je u Plejofu imao 20, 5 i 14 poena. Sezonu pre toga imao je 6 i 12 poena.

Kao što sam naveo, opklada je klimava zbog široke rotacije na poziciji visokih igrača, ali zbog kakve takve važnosti meča jer je ipak finalni na ovom turniru, može se odigrati i pratiti.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje