petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna poveda i korona ostavile su tim bez puno opcija, liga ne odlaže meč

Jedan tim uputio je molbu za odlaganje meča, ali liga ne dozvoljava, iako je nekoliko igrača i trenera tima zaraženo koronm, a uz to ima i povređenih igrača, drugi tim u sjajnoj formi. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova u utorak, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu Druge košarkaške lige Francuske, gde se od 20 časova sastaju La Rochelle – Orleans, u okviru odložene utakmice 25.kola

La Rochelle je tim koji se nalazi na 13.mestu sa 10 pobeda i 14 poraza i od zone plejofa su samo na dve pobede pa još uvek imaju neku šansu da uđu u doigravanje. U svojoj dvorni imaju skor 5 pobede i 7 poraza, a za danas tim nema problema sa izostancima važnih igrača. U seriji su od 4 pobede i igraju zaista dobro.

Sa druge strane tim Orleansa je pred redovno kolo u subotu prijavio 4 slučaja korone među igračima i još dva u trenerskom delu tima, lige je odložila meč za 4 dana, ali i istakla da danas taj meč mora da se odigra, pa je po rečima trenera ovog tima to premalo vremena da bi se igrači oporavili, a postoji i šansa da će još neko biti zaražen, uz to drugi skakač tima Junior Mbida (8,3 poena po meču, 5,6 skoka po meču) je povređen, a pristigla zamena za njega neće moći da igra zbog administrativnih problema.

U prvom delu sezone, današnji domaćin je slavio 90:80 u dvorani Orelansa.

Mišljenje urednika: Gosti su trenutno u problemu i deluje da će danas imati baš dosta muke protiv motivisanog domaćina, koji je kompletan, u dobroj formi i koji ih je već pobedio u njihovoj dvorani, hendikep od 4,5 poena bi takođe trebalo lako da bude prevaziđen, pa je naš predlog 1H (-4,5) po kvoti 1,80.

88:106

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje