nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jednom timu će faliti šest igrača, zbog suspenzija i povreda!

Jedan od timova igraće bez šest igrača danas, a igraju u lošoj formi, danas će faliti četvorica najskupljih igrača tima, kao i dvojica povređenih. Meč možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,85

Radi se o susretu Prve lige Crne Gore, između Iskre iz Danilovgrada i Budućnosti iz Podgorice, meč 3.kola.

Ekipa Iskre iz Danilovgrada počela je novu sezonu jako dobro, pobedom na domaćem teren protiv Jezera 2:0, a potom su u Pljevljima remizirali 0:0 sa domaćim Rudarom. Danas je tim kompletan.

Sa druge strane je tim Budućnosti koji je užasno otvorio sezonu, najpre su u evrotakmičenjima doživeli četiri poraza, po dva od HJK Helsinkija iz Finske i HB Torshavna iz Farskih Ostrva, primli su 13, a dali smo 1 gol. Uz to osim odloženog susreta prvog kola, odigrali su protiv Mornara na domaćem terenu 1:1. Igračima Budućnosti sa najvećim platama ponuđeno je smanjenje, ali oni nisu pristali na to, pa su za danas suspendovani od strane kluba, to su Igor Ivanović, Petar Grbić, Draško Božović i Vladan Adžić, dok su povređeni Luka Mirković i Miloša Raičković.

Međusobni mečevi idu na ruku domaćina, koji je na 5 poslednjih mečeva u Danilovgradu, poražen samo jednom od Budućnosti.

Naš predlog za ovaj meč je igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,85.

2:1


Foto: Image by Azael Tonatiuh Rodríguez from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje